presrećni

5 godina posle razvoda — POMIRENJE! Čuveni par dao novu šansu svom braku, a glumčevo objašnjenje je sve zbunilo

0

Ljubitelji komedije su ih obožavali gde god da se pojave zajedno, zbog čega su sve rastužili svojim rastankom 2017. godine. Međutim, ponosni roditelji dvoje dece odlučili su da pokušaju ponovo i — presrećni su!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Ben Stiler (56) priznao je u intervjuu koji je dao za Esquire da se pomirio s bivšom suprugom i poznatom glumicom Kristin Tejlor (50).


Bili smo rastavljeni i sad smo se pomirili. Srećni smo zbog toga — istakao je Stiler.


Roditelji Ele (19) i Kvinlina (16) uživaju u ovom periodu, a glumac ističe da na svemu može da zahvali okolnostima koje je donela pandemija.

 

Za sve nas je ovo stvarno divno. Neočekivano je, to je jedna od stvari koje su ishod pandemije — rekao je Ben.


On je otkrio da se tokom lokdauna ponovo uselio u njihov porodični dom kako bi bili na okupu u kriznim trenucima, da bi se tokom vremena ponovo probudila iskra između bivših supružnika.

 

1 / 4 Foto: EPA/MICHAEL NELSON


Pre nekoliko godina, pomislio sam da ne volim da jašem konja. Ako imam priliku da jašem konja, verovatno neću to raditi. Sada volim konje! Mislim da su prelepi. Volim da ih mazim. Volim da gledam ljude kako jašu konje, volim da gledam moju decu kako jašu konje — na neobičan način je glumac objasnio promenu koja se dogodila u njemu. — Samo ne bih da ih jašem. Kada to shvatite, uštedi vam mnogo energije. Tako da, da, mislim da imam poštovanja prema tome kako smo na neki način slični, a na neki način različiti.


Ben Stiler i Kristin Tejlor upoznali su se 1999. godine, na snimanju filma Heat Vision and Jack, a venčali su se već godinu dana kasnije. Par je sve iznenadio u maju 2017. godine, kada su izdali saopštenje za medije o svom rastanku.


S ogromnom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugom, posle 18 zajedničkih godina, odlučili smo da se raziđemo — pisalo je u saopštenju. — Naš priroritet će nastaviti da bude odgajanje naše dece, kao posvećenim roditeljima i najbližim prijateljima.
 

 

makonda-tracker