SREĆNA U LJUBAVI

Posle razvoda od TRAGAČA Milorada Milinkovića: Višnja iz Igre sudbine ima novu ljubav ― evo o kome je reč (FOTO)

10

Lepa Jelena Đukić našla je sreću u ljubavi nakon razvoda od Milorada Milinkovića, a iako njen novi izabranik ne živi u Srbiji, uspešno prevazilaze daljinu kroz uživanje na zajedničkim putovanjima

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumica Jelena Đukić stekla je popularnost ulogom Višnje u seriji "Igra sudbine", a javnosti je poznato i da je bila u braku sa rediteljem Miloradom Milinkovićem, ujedno i popularnim "tragačem" iz kviza Potera.

 

Njih dvoje imaju ćerku Divnu, a Jelena je otvoreno govorila o tome u kakvim su odnosima posle rastanka.


Razvela sam se pre tri godine i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi ― rekla je glumica.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

 

Ona je sada priznala da je našla novu ljubav! Jelena je srećno zaljubljena u Marka Todorovića, Beograđanina s kanadskom adresom. Kako piše Gloria, upoznali su se uoči pandemije virusa korona. 

 

 

Još jedan izazov za nas bio je taj što ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila ― pričala je Jelena za Gloriju.

 

 

Njih dvoje obožavaju zajedno da putuju, a prednost u tome im je svakako to što su vakcinisani.

 

Upravo sam se vratila iz Kanade, išla sam prvi put u Toronto, da vidim gde Marko živi i radi. Svaki slobodan momenat koristimo da negde otputujemo, nedavno smo bili u Turskoj, kao i u Dominikanskoj Republici. Uskoro ćemo otići na zimovanje s prijateljima i decom ― dodala je ona.

 

 

makonda-tracker