imali su krize

OD RAZVODA JE PROŠLO TRI GODINE: Višnja iz Igre sudbine otkrila kakav danas odnos ima s Miloradom Milinkovićem

0

Poznata glumica Jelena Đukić i režiser i popularni Tragač iz kviza "Potera" godinama su važili za jedan od najskladnijih parova javne scene, pa su mnoge iznenadile vesti o njihovom razvodu

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Jelena Đukić, koju smo proteklih godinu dana gledali u ulozi Višnje u seriji "Igra sudbine", nedavno se pojavila na jednom događaju u prestonici u kombinaciji koja je istakla njenu vitku figuru, a mnogi su komentarisali izgleda bolje nego ikad.


Na pitanje da li joj je lepota pomogla ili odmogla u poslu, Jelena je istakla da se ona njom ne vodi previše.


Nije to nešto čime se ja vodim u životu. Bitni su mi odnosi sa ljudima. Bitno mi je kako je ljudima pored mene i kako je meni pored njih. Time se vodim u privatnom životu, tako i kroz karijeru. Volim i da poružnim ako treba zbog uloge. Nemam problem sa tim. Da igram muške uloge, budem debela, svašta nešto da uradim kada je transformacija zbog uloge u pitanju ― objasnila je ona.

 

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages


Jelena je, inače, godinama bila udata za reditelja i Tragača iz "Potere" Milorada Milinkovića, s kojim ima ćerku Divnu, a sada je otvoreno pričala o tome u kakvim su odnosima njih dvoje nakon razvoda.

 

1 / 3 Foto: Vladimir Šporčić


Razvela sam se pre tri godine i prošli smo naše krize, ali ostali smo u jako dobrim odnosima. Civilizovano smo se razišli. Imamo divan odnos. Ponosna sam na to i da moje dete raste u ljubavi ― rekla je glumica.

 

 

makonda-tracker