uživaju

Nameštaj iz Italije i nenadmašni luksuz: Evo gde Marija Karan živi po povratku u domovinu

2

Nakon života u Americi, gde je stanovala u vili vrednoj 2,7 miliona dolara, Marija i u Beogradu uživa u luksuzu

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Marija Karan (39), nakon nekoliko godina života u Los Anđelesu, nedavno se vratila u rodni Beograd.


Jedna od omiljenih srpskih glumica vratila se svom poslu i vredno radi, a uživa u životu sa sinom Markom Leom, kog je dobila u braku s holivudskim producentom Džoelom Lubinom.


Par se zvanično razveo početkom 2021. godine, a jednom prilikom je istakla da joj prija povratak u Srbiju.


Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome — moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala — rekla je glumica za magazin "Lepota i zdravlje".

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Mnogi su se pitali čime je Marija zamenila skupocenu vilu u kojoj je živela s porodicom u Americi, inače zdanje koje je njen suprug kupio od glumca Džejsona Statama za dva miliona i sedamsto hiljada dolara 2011. godine. Glumica i u Beogradu uživa u luksuzu, a mediji pišu da je, nakon stanovanja u iznajmljenom stanu, porodično gnezdo sa sinom svila u penthausu na Dorćolu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)


Bivši muž Džoel kupio joj je stan i opremio ga po poslednjoj modi! Sav nameštaj je uvezen iz Italije. Marija je na useljenje zvala prijatelje, svi su se oduševili njenim novim domom — rekao je za Informer izvor blizak glumici.


Marija i Džoel su, inače, ostali u izuzetnim odnosima nakon rastanka, a on je prošle godine rešio da Uskrs po julijanskom kalendaru proslavi upravo u Beogradu.

 

Marija Karan
foto: Instagram

Marija i Džoel su jako posvećeni roditelji, te su i pored razvoda rešili da ostanu u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog naslednika Marka Lea. Njih dvoje su ostavili sve ljubavne nesuglasice po strani i sada su samo usredsređeni da sin ne trpi zbog njihovog rastanka — rekao je prošle godine za medije izvor blizak glumici. — Kako Džoel živi u Americi, a Marija je već neko vreme u Srbiji, brzo su se dogovorili da katolički Uskrs obeleže u Beogradu. On je doputovao iz Amerike, te se pridružio glumici i njihovom sinu u jednom beogradskom hotelu, gde su zajedno uživali u prazničnim običajima.

 

 

makonda-tracker