cena — 1.900 evra!

BUKTI od seksepila, Kim Kardašijan bi pala vilica! Severinina rođendanska haljina ostavila Balkan bez reči

3

Jedna od najvećih regionalnih zvezda proslavila je pola veka u velikom stilu!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Hrvatska pevačica Severina Vučković proslavila je juče u Zagrebu 50. rođendan, u društvu porodice i prijatelja, među kojima su se našle velike balkanske zvezde.


Seve je svoje najdraže okupila s pozivom "Od sumraka do zore", ali su njeni prijatelji bili zaduženi za organizaciju proslave.


To su moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, i mislim da sam bogata — rekla je Severina za hrvatsku Novu TV pre žurke, koju tamošnji mediji opisuju kao slavlje godine.

 

Tako posebno veče zahteva i poseban stajling, a Severina je ovog put nadmašila i sebe!


Pevačica se pojavila u kreaciji koju potpisuje modna kuća Balenciaga, konkretno u modelu Clones, iz kolekcije za proleće 2002. godine, čija cena na prodajnim sajtovima iznosi 1.900. evra. U pitanju je drapirana i asimetrčna toaleta crne boje, s rolka-okovratnikom, dugim rukavima, rukavicama i naborima koji ističu pevačicinu vitku figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)


Posebni detalji su marama koja se pruža od vrata do kukova i efektan šlep, a slične haljine smo proteklih meseci viđali na rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, koja je prosto opsednuta komadima brenda Balenciaga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)


Uz ovako luksuznu toaletu neophodna je i ultraglamurozna obuća, a Seve je odabrala sandale od 1.495 evra, nastale u kolaboraciji brendova Mugler i Jimmy Choo, koje zrače ženstvenošću. One su vrlo jednostavnog dizajna, visoke potpetice i s jednim tankim kaišićem oko članka, dok se na prednjem delu stopala nalazi svetlucava kristalna kuglica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teo Perić (@teo.peric)


Kosa visoko podignuta u rep, jednostavna večernja šminka, odlično raspoloženje i žurka je mogla da počne!


 

 

makonda-tracker