nisu očekivali ljubav

32 GODINE MLAĐA glumica osvojila njegovo srce: Čuveni srpski glumac upoznao suprugu dok je bila studentkinja

3

Proslavljeni glumac već dve godine je u skladnom braku s mlađom koleginicom

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Nebojša Kundačina (60) već godinama spada u najprepoznatljivija lica naše javne scene, a igrao je u velikom broju filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava.


Ipak, kako čuva svoju privatnost daleko od medija, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo, pa su mnogi bili iznenađeni kada je objavljeno da je srećno oženjen. Njegova izabranica je 32 godine glumica Marija, koju poznaje godinama.

 

Naime, kako je pisala domaća štampa, par se upoznao na Marijinoj prvoj godini studija glume, zbog jednog seminarskog rada. Oni su se kasnije bolje upoznali i zavoleli, a posle dve godine veze venčali su se 24. januara 2019.

 


Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša — izjavila je kasnije Marija.

 

Ona je pričala i kako je vrlo emotivno doživela Nebojšine nastupe, pa mu je jednom prilikom prišla kako bi porazgovarali.

 


Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama — ispričala je Marija za magazin Gloria.


Glumac je istakao da ga je buduća supruga zatekla interesovanjem i pristupom poslu.

 


Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se — priznao je Kundačina.
 

 

makonda-tracker