PRESREĆNI

21 godina razlike ― pa šta?! On je srpski BLEJK KARINGTON, a samo OVA MLADA GLUMICA ima njegovo srce

3


Glumac Branimir Popović u domaćoj verziji kultne serije "Dinastija" igra lik Branka Kadića, koji je inspirisan likom Blejka Karingtona, a u njegovom privatnom životu stvari su daleko stabilnije nego u životu njegovog lika.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Srpski Blejk Karington Branimir Popović priznao je nedavno da je zbog dugotrajnih snimanja serije "Dinastija" razdvojen od supruge, što mu ne pada lako.


Užasno nedostajemo jedni drugima ― rekao je on za Blic.


Izabranica zgodnog glumca je njegova koleginica Sanja Jovićević Popović, koju domaća publika pamti po ulozi Bojane Bačić u seriji "Budva na pjenu od mora".


Par se, inače, upoznao na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde je Sanja studirala, a Branimir je bio profesor. Razlika u godinama između njih iznosi 21, ali to im ne predstavlja problem, već uživaju u ljubavi, pa su se venčali i dobili ćerku Sofiju, koja je nedavno proslavila osmi rođendan.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić


Pre nego što su se upoznali, Sanja je bila u vezi s jednim pozntim fudbalerom, a Branimir u braku s crnogorskom slikarkom. Kao par su se prvi put javno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom, na premijeri glumčevog filma "As pik".

 


Nijedno od njih dvoje ne priča o privatnom životu, a Popović je jednom prilikom istakao:


Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira. Sklopili smo dogovor da istupi koje imamo u javnosti ne tretiraju naš lični život.

 

Budući da se ne pojavljuju često zajedno, nedavno su privukli mnogo pažnje na beogradskoj premijeri filma "Toma".

 

Branimir Popović, Sanja Popović, Sanja Jovićević Popović, Sanja Jovićević
foto: ATA Images

Inače, i Sanja će se pridružiti timu koji stoji iza serije "Dinastija", pa će se pridružiti suprugu, a oni bi trebalo i da sarađuju.


Ne znam kako se zove lik koji će tumačiti. Ona će snimati u septembru, oktobru, dva meseca. Imaćemo zajedničkih scena. Njen lik je vezan za Blejka, radi kod njega. Dođe do sukoba između Blejka i te osobe i onda ona prelazi u protivnički tabor kod Aleksis i radi protiv Blejka. Biće zanimljivih scena  ―  ispričao je on nedavno za Blic.
 

 

makonda-tracker