godinama su zajedno

Porodicu naziva svojom NAJVEĆOM SREĆOM: Ovaj poznati voditelj je suprug Živane Šaponje Ilić

0

Malo je poznato da je jedno od omiljenih TV lica godinama u skladnom braku sa svojim kolegom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Živana Šaponja Ilić, voditeljka koja je tokom duge karijere radila kao spikerka na više televizijskih kanala, spada u najveće profesionalce u njenom poslu.


Ona se novinarstvom bavi još od gimnazijskih dana, kada je u Zadru radila na omladinskom radiju, a iako je odabrala Ekonomski fakultet, nikada se nije odricala ljubavi prema žurnalistici, pa je u njoj ostala i u narednim decenijama

.
Uz to, ona je i jedno od omiljenih lica na našim malim ekranima.

 

Ljudi vole ličnosti s televizije, iako se informacije danas češće traže na internetu, portalima, društvenim mrežama. Televizija je i dalje ostao tradicionalni medij broj jedan u Srbiji, s velikim uticajem. Možda je to mač s dve oštrice. Ima mnogo mladih kolega koji jedva čekaju da uskoče u te cipele. Misle da su ostvarili sve u životu ako su se slikali. Ali, ne treba žuriti s tim — izjavila je Živana jednom prilikom.

 

Jednom prilikom je istakla da je ono što joj uvek vraća osmeh — njena porodica.


Najveća sreća je moja porodica. Od njih dobijam sve što mi treba, oni su i antistres terapija i energija i utočište. Svako slobodno vreme provedeno s njima je za mene čist dobitak. I druženje s dragim prijateljima ide u istu antistres kategoriju — izjavila je šarmantna Živana pre nekoliko godina za Novosti.


Međutim, ne zna mnogo poštovalaca popularne spikerke ko je njen suprug. U pitanju je niko drugi do radijski voditelj i TV kritičar Dragan Ilić.

 


Kako je Živana jednom prilikom istakla, to što su kolege pomaže im da da razumeju jedno drugo, ali u njihovom domu ne priča se previše o poslu.


Korisno je imati pored sebe nekog ko odlično razume ono čime se baviš. Razgovaramo, naravno, o poslu, i možda je bolje reći da smo jedan drugom korektivni faktor, ali ne opterećujemo se međusobno profesionalnim problemima — rekla je ona tada.


Par, inače, ima dvoje dece — sinove Danila i Matiju.

 


 

makonda-tracker