presrećna

U planu je i romantično venčanje: Ko je muškarac s kojim Maša Terzić čeka bebu?

3

Pre nekoliko dana, domaća javnost iznenađena je vešću da ćerka generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića i bivša devojka Veljka Ražnatovića čeka bebu. Kako se Maša Terzić ne eksponira u medijima, nije bilo poznato da je u srećnoj vezi, pa se mnogi pitaju ko je to uspeo da ukrade njeno srce.

foto: Instagram
foto: Instagram

Vest da je Maša Terzić (26) u drugom stanju iznenadila je javnost, budući da ona nije na društvenim mrežama podelila da je u vezi.


Kako sada pišu mediji, ona je srećno zaljubljena, ali ne želi da podeli sa svima ko je čovek koji je ukrao njeno srce.


Maša je već nekoliko meseci u idiličnoj vezi s dečkom koji ne voli javnost, a ona je ispoštovala njegovu želju, pa ne objavljuje fotografije s njim i ne otkriva njegov identitet ― istakao je za Alo izvor blizak ćerki Zvezdana Terzića.

 

On je dodao da je cela porodica, kako njena, tako i njenog dragog, presrećna zbog prinove, koja će doći na svet krajem leta.


U drugom stanju je dva i po meseca, a ova vest oduševila je kako nju tako i obe porodice ― rekao je neimenovani izvor.


I ne samo što je Maša zaljubljena i što će doneti na svet bebu, već će biti još povoda za slavlje: u planu je, navodno, i venčanje!

 

1 / 13 Foto: Instagram


Svadbeno veselje bilo je planirano i pre saznanja da je Maša trudna, ipak sada će sve biti ubrzano, a venčanje neće biti u Beogradu, već u inostranstvu. Plan je da se par izgovori sudbonosno "da" u intimnom krugu koji broji ne više od 50 zvanica, a ideja da svi na dogovorenu i tajnu destinaciju otputuju o trošku mladenaca ― otkrio je izvor.

 

Maša je, inače, u septembru prošle godine uhvatila bidermajer na svadbi svog starijeg brata Kostadina. Dok je trajalo glamurozno venčanje u svečanoj sali jednog luksuznog beogradskog hotela, ona je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj vidimo bidermajer od belih ruža u njenoj ruci i našalila se  rečima: "Hvala, sledeći".

 


 

makonda-tracker