nije im se dalo

Dok njen bivši uživa sa — KIM KARDAŠIJAN: Kaja Gerber okončala vezu sa zgodnim glumcem

0

Nakon godinu dana veze, lepa manekenka i glumcia Kaja Gerber stavila je tačku na ljubav s 4 godine starijim glumcem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel i slavna ćerka Sindi Kraford, lepa Kaja Gerber, raskinula je jednogododišnju vezu sa glumcem Džejkobom Elordijem, tvrdi Page Six. Njih dvoje su, navodno, ostali u prijateljskim odnosima, ali više nisu funkcionisali kao par. Inače, Džejkob Elordi je zauzeo treće mesto na listi najseksepilnijih muškaraca na svetu!

 

 

Najpre je krenulo da se šuška o njihovom raskidu kada je Kaja s Instagrama uklonila gotovo sve fotografije 24-godišnjeg Džejkoba, osim nekolicine, poput onih s njenog dvadesetog rođendana.

 

 

Par nije stavljao do znanja da u njihovoj vezi stvari ne štimaju. Nakon Kajinog rođendana, pojavili su se na crvenom tepihu zajedno, a proslavili su i Noć veštica usklađenim retro kostimima.

 

Manekenka i glumac bili su u ozbiljnoj vezi, a Elordi je letovao u Meksiku još prošle godine s Kajinim roditeljima, Sindi Kraford i Rendijem Gerberom. Od 2020. godine ovaj par je bio nerazdvojan, a prvi put su zajedno uslikani u Njujorku prošle jeseni.

 

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Elordija su pre Kaje povezivali sa Zendajom, kao i glumicom Džoi King, dok se ona zabavljala s Pitom Dejvidsonom, za kog je od juče i zvanično potvrđeno da se zabavlja sa Kim Kardašijan.

 

 

makonda-tracker