ko bi rekao?!

DAJANA JU JE LIČNO POZVALA U KENSINGTONSKU PALATU: Princ Vilijam je bio LUDO ZALJUBLJEN u ovu LEPOTICU koju SVI ZNATE!

2

Princeza Dajana je želela da ispuni sinu Vilijamu veliku želju ― a onda je lično u posetu pozvala ženu za kojom je bio lud kao tinejdžer

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Sindi Kraford pridružila se prošle godine koleginici i prijateljici Naomi Kempbel u njenoj emisiji "No filter" na Jutjubu i tom prilikom otkrila neverovatne detalje iz svog života!

 

Sindi Kraford, Naomi Kembel, Naomi Kempbel
foto: Profimedia

Sindi je otkrila sve o svom susretu sa princezom Dajanom, koji se odvio u Londonu.

 

"Bila sam šokirana što sam u Kensingtonskoj palati i što sam imala prilike da upoznam princezu Dajanu i vidim kako je bila normalna i prizemna", otkrila je Sindi.

 

Priznala je i kako ju je oduševila njena skromnost, pa je dodala: "Obožavala sam princezu Dajanu, baš obožavala".

Priznala je i kako ju je mnogo iznenadilo kada je primila princezin poziv da joj dođe u posetu.

 

"Bila je tako ljubazna i lično je nazvala moju kancelariju rekavši 'Dobar dan, ovde princeza Dajana', a moja asistentkinja koja se javila na telefon nije mogla da veruje da je to istina - ali bila je", prisetila se 54-godišnjakinja.

 

princeza Dajana
foto: Profimedia

U razgovoru je još i napomenula kako joj je ovaj susret ostao u izuzetno ugodnom sećanju, a da se princeza trudila da se oseća kao kod kuće.

 

Kako je uopšte došlo do njega?

 

Za to je zaslužan princ Vilijam, koji je u to vreme bio tinejdžer koji je bio ludo zaljubljen u, ni manje, ni više, nego Sidni Kraford. Budući da je žarko želeo da je upozna, majka mu je u tome pomogla.

Pritisak zbog toga što će upoznati Dajaninog najstarijeg sina osećala je i sama Sindi, ali iz potpuno drugog razloga. Naime, nju je pre susreta mučilo šta će obući, budući da nije želela da ispadne staromodna i razočara mladog princa, a, s druge strane, znala je da mora poštovati protokol ako želi ponovo da bude pozvana.

 

Na kraju se odlučila za pravi klasik ― malu crnu haljinu.

 

 

 

 

makonda-tracker