u šestoj deceniji

Slavna manekenka pokazala šta znači biti STILIZOVANA žena: Sindi Kraford preferira pastelne boje i lice bez šminke

0

Muza brojnih modnih dizajnera često je na meti fotoreportera, a njenoj specifičnoj lepoti i zavodljivosti godine ne mogu ništa.

foto: Profimedia/RMBI / BACKGRID
foto: Profimedia/RMBI / BACKGRID

Jedan od najslavnijih supermodela na svetu ― Sindi Kraford miljenica je mnogih dama kako zbog svog besprekornog izgleda, stava i držanja, tako i ležernih odevnih kombinacija koje samo jednim aksesoarom načini toliko ženstvenim i elegantnim.

 

Krafordova je ovog popodneva uslikana ispred jednog spa centra u društvu prijateljice, a paparaci je neretko fotografišu na ulicama Santa Monike.

 

Bivša manekenka je za ovaj oktobarski dan je odabrala trendi pastelnu kombinaciju kojoj je dodala duboke pantalone širokog kroja i kožni kaiš modne marke "Gucci". 

 

1 / 4 Foto: Profimedia/RMBI / BACKGRID

 

Sindi je poznata po tome da veoma retko stilizuje kosu van profesionalnih angažmana, te je neretko možemo videti u potpuno prirodnom izdanju, pa čak i u šestoj deceniji života.

 

Sa suprugom Randeom Gerberom svila je porodično gnezdo u luksuznoj vili na Majami Biču, vrednoj 3 miliona dolara, a njena naslednica Kaja Gerber krenula je majčinim stopama, te je možemo videti na modnim pistama eminentnih brendova.

 

 

 

 

makonda-tracker