uskladile stil

Mama i ćerka u FANKI izdanjima protresle crveni tepih: Sindi Kraford i Kaja Gerber imaju najzabavnije večernje haljine

1

U losanđeleskom Geti centru sinoć su uručene godišnje nagrade magazina InStyle, a među najzapaženijima na crvenom tepihu bila je živa legenda svetskog modelinga Sindi Kraford i njena ćerka i mlada koleginica Kaja Gerber

foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svako zajedničko pojavljivanje Sindi Kraford (55) i Kaje Gerber (20) prava je poslastica za obožavaoce ove slavne majke i ćerke, a sinoć su ove dve velike zvezde modelinga uskladile svoja modna izdanja na zanimljiv i vrlo zabavan način!


Na svečanoj dodeli nagrada časopisa InStyle, manekenke su se pojavile zajedno i zagrljene pozirale okupljenim foto-reporterima. Obe su se odlučile za letnje maksi-haljine, obe inspirisane fanki stilom i obe — očaravajuće!

 

Legendarna Sindi Kraford odabrala je za ovu priliku haljinu koju potpisuje modna kuća Missoni, a reč je o modelu zatvorenog okovratnika i golih ramena. Ova elegantna toaleta prati liniju tela i ukrašena je šarenim dezenom kojim dominiraju crni tonovi, a posebnu notu daju suptilne šljokice. Njena ćerka se, takođe, odlučila za dugačku haljinu sličnog kroja, s ti što ima otvoreniji prednji deo, a ona je delo Aleksandra Mekvina. U pitanju je model bele boje ukrašen šljokicama, koji ispod kukova pada u nizovima srebrnog i teget perja i deo je kolekcije za proleće 2022. godine.

 

1 / 5 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia


Lepa mama i ćerka dugo su i iz svih uglova pozirale, a gotovo sve vreme su se grlile. Kako pišu američki mediji, one su se odlično provele na ovoj dodeli nagrada i snimale zabavne klipove u liftu.

 


Sindi Kraford i Kaja Gerber nas podsećaju da mama zna najbolje — navedeno je na Instagram stranici magazina InStyle.

 

 

makonda-tracker