neguju prijateljski odnos

Oduševljava kao Orlando u Igri sudbine: Znate li koja PRELEPA glumica je bivša supruga Slaviše Čurovića?

0

Glumac Slaviša Čurović (44) pre nekoliko godina se razveo od prelepe srpske glumice, s kojom i danas ima sjajan odnos.

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Srpsko-crnogorskog glumca Slavišu Čurovića godinama viđamo u raznim ulogama u najpopularnijim projektima, ali ga televizijska publika jednostavno obožava kao Orlanda u seriji "Igra sudbine".


Uvek nasmejani glumac igra Crnogorca u Beogradu, što je on i privatno, a u glavnom gradu Srbije je svojevremeno svio porodično gnezdo s glumicom Tijanom Čurović. Par je godinama bio u idiličnim odnosima, a tokom braka su dobili ćerku Taju. Iako bračna idila nije potrajala i glumci su se razveli, oni su danas bliski prijatelji i zajedno brinu o svojoj mezimici. Neretko pokazuju koliko uživaju u zajedničkom društvu, a pre nekoliko dana Slaviša je podelio njihov simpatičan porodični selfi čija je autorka njihova ćerka.


Kad Zec slika, nema neprilika — našalio se glumac.

 

Slaviša Čurović, Tijana Čurović
foto: Instagram

"Predivni ste, ovako svi zajedno", "Prelepa na majku", "Bez zezanja, savršen par", "Divni ste", "To je bogatstvo"... neki su komentara njegovih pratilaca na Instagramu.


Ovaj par nikad nije pričao o razlozima svog rastanka, a Slaviša je jednom prilikom pričao svojim stavovima u vezi s bračnom srećom i razvodima.


U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod — smatra glumac.

 

On tvrdi da "treba trpeti", ali da on to ne ume.

 


Bolje je trpeti – zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, al ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti – više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod — rekao je jednom prilikom za Novosti.

 


Tijana je jednom prilikom istakla da su njen bivši suprug i ona posvećeni roditelji malenoj Taji i da je ponosna na njihov odnos nakon razvoda.


Bez obzira na to što smo se razveli, Slaviša i ja ostali smo posvećeni roditelji. Zajedno gradimo Tajinu budućnost i pružamo joj beskrajno mnogo ljubavi. Svi imamo lep odnos, na šta sam veoma ponosna. Možda nas dvoje nismo više emotivni partneri, ali uvek ćemo ostati Tajini roditelji — objasnila je glumica pre nekoliko godina za Story.


Ona je istakla da je nakon razvoda odlučila da neko vreme ostane sama i da veruje da se više neće udavati.

 


Muško-ženski odnosi potpuno su se poremetili i verujem da su ljudi lagano počeli da gube kompas o tome koje su njihove uloge. Kako bi olakšale svojim partnerima, žene su preuzele veliki deo odgovornosti na sebe i tu napravile krucijalnu grešku. Mislim da muškarci danas ne znaju koja su njihova zaduženja niti kako bi trebalo da se ophode prema damama. Iz ove perspektive verujem da se više neću udavati. Kao što je Oliver Dragojević otpevao, "u ljubav vere nemam" — rekla je Tijana.

 

 

 

makonda-tracker