Rastanak

Posle Dijane Erski, opraštamo se i od Une Hristić: Dragana Mićalović ne nastavlja snimanje serije "Igra sudbine"

7

Ona je samo kazala da će u jednom trenutku prestati da se pojavluje u scenama, ali je na pitanje kako će se to dogoditi ostala tajnovita. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jenda od upečatljivih likova u seriji "Igra sudbine" sigurno je Una Hristić koju igra Dragana MićalovićMeđutim, ona neće u daljem snimanju biti deo sage o porodicama Kanički i Ožegović.

 

- Ja ne nastavljam snimanje serije, otkriva Dragana ali ne želi da detaljiše šta će se dogoditi sa njenim likom i kako će nestati iz priče.

 

Priznala je da se potpuno saživela sa Unom i da potpuno razume njen život. 

 

- Una i ja kroz život vodimo neke slične borbe. Una je takođe odrasla u porodici koja joj je pružala neizmernu ljubav, ali je i osetila najveći gubitak koji je mogla da zamisli - iskreno kaže glumica za Blic. 

 

 

Za razliku od mnogih, Dragana ima želju za stalnim napretkom i usavršavanjem. Mlada glumica je odlučila da, pored svih obaveza i projekata, upiše i fakultet Savremenih umetnosti.

 

- Ceo život se vodim mišlju da je sve u dobroj organizaciji. Međutim, ili me život demantuje ili ipak nemam dobru organizaciju. Proteklih par godina, vrlo mi teško ide uklopiti sve. Odricanje je sastavni deo ovog posla, pa tako i ovi izbori nose veliku težinu. Prošlog semestra nisam bila redovna, zbog rada na predstavi... - kazala je Dragana za Blic. 

 

Ono šta je posebno interesantno jeste da će se ona u jednoj seriji koja će se emitovati glumiti sa sestrom Slobodom Mićalović, međutim neće se pojaviti u istim secnama.

 

 

 

makonda-tracker