Ipak nije bilo za ceo život

"Više nismo u vezi, ali..." Raskinuli Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

11

Kako javljaju domaći mediji, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i menadžer jednog beogradskog restorana Bogdan Srejović raskinuli su nakon godinu dana ljubavi.

foto: Instagram
foto: Instagram

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze, saznaje "Blic". Iako je sve delovalo idilično i da je Ceca našla partnera "za ceo život", neke stvari su se promenile i njihova ljubav nije opstala.


Naime, sredinom januara prošle godine u javnost je procurela vest da su balkanska muzicka zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

 

Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života — bilo je jedino što je bivši par hteo da izjavi za medije.

 

1 / 4 Foto: Printscreen, Damir Dervišagić


Kako saznaje pomenuti portal, tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.


Pevačica je, inače, nedavno otputovala na odmor na Maldive, a njen, sada već bivši, dečko viđen je na koncertu Lene Kovačević s nepoznatom devojkom, a odmah je na Instagramu naglasio da je u pitanju njegova prijateljica koju poznaje već 15 godina.


Kako piše Blic, Ceca i Bogdan nisu raskinuli zbog treće osobe, "već su obe strane shvatile da su emocije izbledele".

 

 


 

makonda-tracker