tropski raj

Dočekale je ― plave noći u satenu i mleko od kokosa: Ceca od januarskog mraza pobegla na neočekivanu destinaciju

3

Pevačica Svetlana Ražnatović dane kada su temperature u našoj zemlji u minusu provodi u pravom tropskom raju, a njene verne obožavaoce iznenadiće gde ona uživa ovih dana

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Iza folk pevačice Svetlane Ražnatović je naporan period ― ona je vredno radila na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde se ekipi priključila u septembru prošle godine. Zato je odlučila da se uputi na zaslužen odmor, a kako je poznato da obožava more, izbor je pao na letovanje.


Pevačica je, inače, ponosna vlasnica vile na Kipru, koju je kupila 2006. godine, a kad god ima priliku ona poseti ovaj svoj kutak, ponekad u društvu dečka Bogdana Srejovića, nekad s decom, a nekad s kumom i koleginicom Viki Miljković.

 

Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Instagram

Iako je u pitanju vrlo luksuzno zdanje koje se prostire na 400 kvadratnih metara, kuća na Kipru ipak ovog puta nije bila Cecin izbor, već je otputovala na Maldive.


Pevačica je odmah s pratiocima podelila kakva ju je idila dočekala, a tu su palme, pogled na čisto plavo more, manji bazen, savršeno uređen apartman, ali i jedna posebna poruka na krevetu. Naime, osoblje je Ceci priredilo iznenađenje napisavši joj na krevetu "Dobro došla u plave noći u satenu i mleko od kokosa", što je aluzija na stihove njene pesme "Nevaljala".

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Ona nije otkrila ko joj pravi društvo na ovom odmoru, ali jedno je sigurno: nema sumnje da će uživati!

 

 

makonda-tracker