sneg joj ne smeta

Supertrendi i na minusu! Ceca Ražnatović ima predlog za šik zimski stajling za svaku ženu

4

Pevačica Ceca Ražnatović zablistala je na Košutnjaku u crnom izdanju koje se fantastično može kombinovati u raznovrsnim prilikama, pa i kada je napolju debeli minus!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk zvezda Svetlana Ražnatović pojavila se na snimanju nove emisije "Zvezda Granda" i demonstrirala trendi zimsko izdanje pogodno i za devojke i za starije žene! 

 

 

Uprkos snegu koji ne prestaje da pada ovih dana, te je tako zavejao i Beograd, Ceca Ražnatović prikazala nam je jedno od svojih kvalitetnih modnih izdanja koja se lako mogu uklapati za poslovne prilike, večere, proslave... Uz notu elegancije nosi i notu opuštenosti, što je dobitna kombinacija za raznovrsne prilike.

 

Pevačica je ponela usku crnu rolka-haljinu midi-dužine, koja njoj savršeno ističe figuru, ali može biti jednako efektna i kad nije ovako pripijena. Rolka-haljine uvek su dobar izbor kada je napolju zimsko vreme, jer nisu samo tople, već i trendi i suptilne i garantuju postizanje moćnog efekta. To se posebno odnosi na crnu haljinu, kakvu je i Ceca ponela, ali možete birati i u nekoj drugoj neutralnoj nijansi, kao što je, recimo, bež. Ceca je uz nju kombinovala špicaste čizme s punom petom, kao i ultrakratku crnu jaknicu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako bi razbila crnilo kombinacije, birala je zlatne minđuše i braon kožnu torbu. Uz rolka-haljine idealna frizura je visok rep, koji pevačici odlično stoji u ovom izdanju.

 

 

makonda-tracker