"dok sam bila bolesna..."

Bio je uz nju tokom najveće životne drame: Ovaj poznati muzičar je bivši muž Ivane Peters

0

Nekadašnja članica grupa Tap 011 i Negativ predstavila nam se kao Ivana Pavlović, a prezime Peters uzela je po udaji i zadržala ga i nakon razvoda. Ko je muškarac s kojim je Ivana bila u kratkom braku, ali ih vezuje večno prijateljstvo?

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Srpska pevačica Ivana Peters i nekadašnji član grupe Sanšajn i biznismen Aleksandar Peters stavili su tačku na svoj brak davne 2008. godine.

 

Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 2005, a zajedno imaju ćerku Saru.


Iako su bili u kratkom braku, oni su odličan primer da par i nakon razvoda i te kako može odlično da funkcioniše. Aleksandrova i Ivanina ćerka je, inače, nasledila od roditelja ljubav prema muzici, pa je završila odsek za klavir u nižoj muzičkoj školi, a svira i električnu gitaru.

 

Ivana je jednom prilikom istakla da bivšeg supruga smatra prijateljem za ceo život, kao i da joj se našao tokom zdravstvenih problema koje je imala.

Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita: "Mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: "Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji". To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža — istakla je ona za Hello pre nekoliko godina.

 

Podsetimo, Ivana je 2015. godine doživela infarkt nakon gostovanja u jednoj emisiji na RTS-u. Ona je hitno odvezena u Klinički centar, gde joj je ugrađen stent.

 

Ivana Peters
foto: Antonio Ahel/ATAImages

—  Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije — ispričala je Ivana jednom prilikom.

 

Ona smatra pravom srećom to što se onesvestila jer bi u surptnom otišla kući i zanemarila tegobe koje je osećala.

 

—  Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život — rekla je pevačica, koja je tada značajno promenila životne navike i danas živi zdravo, punim plućima i bezbrižno.

 

 


 

makonda-tracker