jaka žena

"ŠEST GODINA OD INFARKTA": Ivana Peters se setila godišnjice, koja joj je promenila život! (FOTO)

0

Tegobe je osećala mesecima pre nemilog događaja, ali se nije nadala lošem sledu.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevačica Ivana Peters pisetila se veoma teškog perioda života, kada je doživela infarkt na simanju emisije. 

 

Sada je sa publikom podelila da je bila veoma jaka, a od nemile situacije prošlo je šest godina.

 

"Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad vise ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi poruke. Prve dve fotke su sa snimanja na RTS-u, fotkane pola sata pred nemili događaj. Šnajderke i kostimografi - moja prva pomoć. Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice" - napisala je Ivana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Pevačica je pre nekoliko godina govorila kako se osećala kada joj se sve to dogodilo.

 

"Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije"- rekla je ona tada i dodala da se osećala čudno mesecima.

 

"Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život" – rekla je Ivana.

 

 

 

 

 

makonda-tracker