uspomene

Sada je jasno od koga je nasledila lepotu i šarm: Ivana Peters podelila prelepu fotografiju s venčanja njenih roditelja

1

Pevačica je nezaboravnom uspomenom oduševila publiku.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Talentovana pop pevačica Ivana Peters neretko putem svog Instagram profila deli interesantne fotografije iz prošlosti, a pored onih na kojima se nalazi njena naslednica Sara dobijaju najviše komentara i reakcija.

 

Ovog puta, prelistavajući stare porodične albume, Ivana je pronašla vanvremensku uspomenu, sa venčanja njenih roditelja, a mnogi su odmah primetili da neodoljivo podseća na majku, kako po crtama lica, tako osmehu.

 

Da. Ličim na mamu. Ali ta faca mog oca,  pokupila sam taj stav životni, malko. Ko me poznaje - zna i čemu pričam. Mama ovde ima 20 godinica ― opisala je pevačica divnu uspomenu koja je raznežila publiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Roditelji su je odmalena podržavali u nameri da se bavi muzikom, s obzirom na to da je pokazivala izvanredan talenat i želju.

 

Već sa 15 godina postala je pevačica benda "Who is the best" koja je plasirala rep muziku, sa njima je snimila i dva albuma.

 

Ivana je nedavno u medjima govorila da joj je porodica bila podrška u najtežim životnim momentima.

 

Porodica mi je uvek pomagala da prebrodim teške situacije. Ne volim puno da pričam o svojim zdravstvenim problemima, prolazilo mi je nekoliko puta kroz glavu: „E, kada biste vi znali moj život“, ali nikada nisam razmišljala ozbiljno o tome da objavim autobiografiju. Imam neki tajni život, možda nekada otkrijem šta mi se sve dešavalo i na privatnom planu, ali i zdravstvenom. Mislim da treba da prođe još vremena, da rane zacele i da budem spremna da pričam o nekim temama ― rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

 

 

 

makonda-tracker