ima jasan stav

"Pronašle smo se, Ceca je jedan ORTAK": Ivana Peters iskreno o prijateljstvu, porodici i životu van Beograda

2

Petersova je otkrila i svoju najveću želju za narednu godinu, a u vezi je sa ćerkicom Sarom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Talentovana pevačica Ivana Peters i ove godine je član stučnog tima muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", te je tim povodom govorila o svojim utiscima i saradnji sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

 Iako sam dugo u poslu, nikada nisam imala priliku da sarađujem sa Cecom. Pevala sam joj prateće vokale, ali nismo se sretale u studiju, uvek smo se mimoilazile. Privatno je dosta drugačija od onoga kakav utisak odaje, mogu reći da je veliki radnik, izuzetno profesionalna i posvećena svojim kandidatima . Ceca je jedan ortak! Neverovatno je da nas dve nismo imale nijedan sukob mišljenja. Mi smo iz skroz različitih branši, životi su nam takođe drugačiji, a opet imamo slične stavove na mnoge teme. Meni bi bilo normalno da se družim sa osobom kakva je Ceca, našle smo se ―rekla je Ivana za Alo i dodala da je tokom života stekla nekolicinu pravih prijatelja.

 

U životu imam dva, tri prava prijatelja koji su uvek uz mene. Mislim da je najbitnije da čovek dobro upozna sebe i onda da dopusti samo nekoliko ljudi da mu se približe i takvog ga upoznaju - rekla je pevačica, koja ističe da joj je porodica mnogo značila u teškim danima kroz koje je prolazila kada je 2015. godine doživela srčani udar nakon snimanja jedne emisije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Pevačica je istakla i šta priželjkuje u godini koja nam uskoro stiže.

 

― Najveća želja za 2022. godinu mi je da se korona napokon završi. Najviše mi je žao moje ćerke koja je tinejdžerka, a svoje najlepše i najluđe dane provodi ograničena ― rekla je pevačica, koja govori da stvarnost zapravo nije onakva kakva se prezentuje, tu su i teški momenti.

 

Porodica mi je uvek pomagala da prebrodim teške situacije. Ne volim puno da pričam o svojim zdravstvenim problemima, prolazilo mi je nekoliko puta kroz glavu: „E, kada biste vi znali moj život“, ali nikada nisam razmišljala ozbiljno o tome da objavim autobiografiju. Imam neki tajni život, možda nekada otkrijem šta mi se sve dešavalo i na privatnom planu, ali i zdravstvenom. Mislim da treba da prođe još vremena, da rane zacele i da budem spremna da pričam o nekim temama ― rekla je Ivana, i otkrila da uskoro planira da pronađe mir daleko od gradske buke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Već dugo vremena planiram život van Beograda. Želim vikendicu koja će biti van brzog života i ovog tempa. Neophodni su mi mir i spokoj.

 

 

 

makonda-tracker