(FOTO)

Da li biste prepoznali Ivanu Peters? Sa samo 19 godina bila je kod slavnog PRODUCENTA koji je iznedrio svetske zvezde

0

Pevačica je oduševila publiku divnom uspomenom koja ima poseban značaj za njenu karijeru.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Istaknuta pevačica pop muzike Ivana Peters važi za jednog od najtalentovanijih solista u našem regionu, a svoj kredibilitet dokazuje i kao mentor u novoj sezoni "Zvezda Granda".

 

Putem svog Instagram naloga Petersova je podelila uspomenu iz adolescentskih dana kada mnogobrojna publika i dalje nije čula za njen vanvremenski talenat ali je ona krupnim koracima išla ka svojim snovima.

 

Nakon što je sa samo petnaest godina bila deo grupe "Who is the best" sa kojim je snimila dva albuma, na um su joj pali nesvakidašnji planovi.

 

"Mladost - ludost… 19 godina mislim…ovde sam se slikala pred putovanje u Nemačku kod čuvenog producenta Franka Fariana koji je napravio Boney M i Milli Vanilli i saradjivao od Zeppelina do Meat Loafa. Nisam prošla na audiciji za La Bouche …a i nije mi se išlo iz Beograda. Šta bi bilo da je bilo", napisala je pevačica u prepoznatljivom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Sudbina je ipak htela drugačije, te je Ivana postala regionalna zvezda kako nekadašnjim sastavom "Tap 011", tako i rok grupom "Negativ", a hitovi koje su iznedrili i danas su na listi publike.

 

Pratioci su nakon ove objave isticali da je svetski producent pogrešio u proceni, te da je Petersova rođena da osvoji međunarodnu scenu.

 

I danas je krase setne oči, bujni smeđi uvojci i mističan pogled, a mnogi su se složili da ove karakteristike nikada ne blede.

 

Podsetimo, pevačica je ponosna majka devojčice Sare koju je dobila sa nekadašnjim članom sastava "Sanšajn", a ćerka je nasledila talenat za muziku.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker