nestvarne su

Korset, kratki šortsevi i luda energija: Goca Tržan i Ivana Peters ponovo ukrstile glasove i zablistale zajedno

2

Devedesetih su nastupale u jednom od najpopularnijih sastava, a danas to čine ponovo u drugim godinama i nešto drugačijim odevnim kombinacijama

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Pevačice Goca Tržan i Ivana Peters večeras nastupaju na jednom festivalu na Ušću i to u sastavu poznate grupe iz devedesetih koja je bila aktivna od 1994. - 2001. godine, da bi od 2011. počeli ponovo da povremeno nastupaju u formi Tap 011

 

Ovom prilikom Ivana i Goca su bile potpuno drugačije obučene, a u isto vreme u svojim fazonima. Ivana je bila odevena sva u crno, dakle imala je majicu i šorts, a na nogama duge ljubičaste čarape i cipele, dok je kosu samo isfenirala. 

 

Goca se ipak doterala malo drugačije, pa je izabrala da obuče belu košulju, teksas šorts, crni korset, ogrlicu i na nogama mrežaste čarape i crne sandale, dok je kosu samo izlomila. 

 

Sa njima su se na ovom festivalu nastupaju i kolege Milan Bojanić, Đorđe PajovićPetar Stupar. Podsetimo da su Tapovci ove godine, nakon skoro punih dvadeset objavili numeru u zajedničkom sastavu i time obradovali fanove. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

 

makonda-tracker