decenije sreće

"Ne stidim se — PROGANJALA SAM GA!" Simpatična ljubavna priča Džulijen Mur i njenog supruga

1

Čim ga je ugledala, znala je da je on taj, ali deset godina mlađi režiser nije želeo da se upusti u vezu sa slavnom glumicom. Zato je ona preuzela inicijativu i bila uporna sve dok nije počela jedna od najskladnijih ljubavi u Holivudu.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od retkih dugovečnih holivudskih ljubavi jeste brak glumice Džulijen Mur (61) i režisera Barta Frojndliha (51), koji su se upoznali pre snimanja filma "Mit o otiscima prstiju" 1996, a Džulijen se odmah zaljubila u svog reditelja i bila je odlučna da ga osvoji.


Odlična prilika za to bila joj je njihova saradnja na snimanju ovog ostvarenja, kada je, kako je glumica priznala, shvatila da Frojndlih nije zainteresovan za vezu. Zato je uzela stvar u svoje ruke!

 

Ne stidim se toga što sam ga proganjala po setu — priznala je Murova jednom prilikom. — Mislim da se čak uplašio, ali bila sam spremna da uradim sve da bih bila sa osobom koja mi se dopala.


Naravno, jednoj od najlepših žena sveta nije trebalo mnogo da osvoji naklonost svoje simpatije, ali on nije želeo da se upušta u vezu s glumicom. Džulijen je, međutim, bila uporna.


On nije hteo da započne vezu, to je bio njegov prvi fim. Ali stvarno mi se svideo! Odatle je sve počelo... Bart je žive u Njujorku, ja sam stanovala u Los Anđelesu. Oboje smo putovali koliko smo mogli. Ubrzo potom, dobili smo bebu.

 

1 / 6 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com/Profimedia


Već godinu dana nakon što su se upoznali, na svet je stigao njihov sin Kejleb, a 2002. godine i ćerka Liv. Par se venčao 2003, a porodično gnezdo svili su u njujorškom Grinič Vilidžu.


Decenijama nakon tih prvih susreta, kada je Džulijen zaljubljeno gledala mladog režisera, njih često viđamo kako se drže za ruke i razmenjuju nežnosti u javnosti. Glumica je imala više ozbiljnih veza i brak s pozorišnim režiserom Džonom Guldom Rubinom koji je trajao sedam godina, ali nikada nije osećala mir kakav ima otkad je deo njenog života Frojndlih.


Imamo prilično stabilan porodični život i to mi je donelo najviše zadovoljstva od svega što sam u životu postigla — istakla je Džulijen jednom prilikom.

 


Ona kaže da nema osećaj da je prošlo toliko godina od početka veze.


Misliim da je to ono što je najlepše u svemu ovome. Nemam osećaj da traje tako dugo — iskrena je glumica.


Džulijen u intervjuima često pitaju da otkrije tajnu srećnog braka, a njen odgovor je krajnje jednostavan: ništa ne može bez iskrene želje za zajedništvom.


Jedino što mogu da kažem jeste da mislim da oboje morate zaista da želite da budete u braku. Viđala sam situacije kada ljudima nije išlo, a jedno od njih dvoje nije jednostavno želelo da bude tu. Oboje morate da se trudite da vam uspe i, zaista, morate da uživate. Bože, mislim da taj neko stvarno mora da vas zasmejava! Ako nema smeha, to je smrt — smatra Džulijen.

 

 

makonda-tracker