idilična porodica

Ne zna se koji je prizor nežniji i lepši: Sofijina rođendanska čestitka Luki Joviću koju jednostavno morate da vidite

1

Manekenka Sofija Milošević na simpatičan način je čestitala 24. rođendan svom vereniku, a njeni pratioci ne kriju koliko ih je plavokosa lepotica raznežila

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih srpskih manekenki Sofija Milošević i fudbaler Real Madrida Luka Jović uživaju u idiličnom porodičnom životu u Španiji, posebno otkad im se pridružio sin Aleksej. Par će uskoro dobiti i drugo dete, a lepa Sofija trenutno blista u šestom mesecu trudnoće.


U ovako veseloj atmosferi, par je proslavio 24. rođendan popularnog fudbalera španskog kluba i srpske fudbalske reprezentacije, a Sofija je odlučila da svom dragom čestita njegov dan i javno. Ona je na Instagramu objavila nekoliko prelepih fotografija koje svedoče o njihovoj svakodnevici i uživanju, kako njih dvoje kao para, tako i u igri i šetnjama sa sinom Aleksejem.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Najposebnijoj osobi ikada... Srećan rođendan... Tako te mnogo volimo, usrećuješ nas svakog dana. Toliko sam zahvalna što imam najneverovatnijeg budućeg muža i oca moje dece (iako je Aleksej lud za tobom, a ne za mnom) — poručila je manekenka.


Njenim toplim rečima pridružilo se veliki broj poznatih koji prati Sofiju na Instagramu, a Nikolina Pišek je prokomentarisala:


Prezgodni. I zaljubljeni. Ostanite takvi…

 

 

makonda-tracker