KAKO VAM SE ČINI?

U trudnoći postiže ŠIK izgled uz kreacije poznatog BRITANSKOG brenda: Sofija Milošević kao sinonim za eleganciju (FOTO)

1

Manekenka će se za nekoliko meseci ostvariti po drugi put u ulozi majke, a tokom blagoslovenog stana nijednu modnu rutinu nije promenila.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Poznata manekenka i dijaznerka Sofija Milošević uživa u blagoslovenom stanju u društvu izabranika Luke Jovića i sina Alekseja, a sve slobodno vreme provode u bajkovitom domu u Španiji koji su pre nekoliko dana ukrasili povodom praznika.

 

Iako je u drugom trimestru trudnoće ona ne prestaje da pratioce putem Instagrama oduševljava elegantnim i sofisticiranim odevnim kombinacijama, a duga, crna haljina koja je naglasila stomačić definitvo je favorit damama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

U pitanju je udobna kreacije eminentnog bredna "Club L London", čije kreacije nose žene širom sveta, naročito kada žele da zblistaju.

 

Sofija je nedavno otkrila da trudnoća protiče u najboljem redu, a za nekoliko meseci postaće majka još jednog dečaka.

 

― Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli ― istakla je manekenka za magazin Elle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

makonda-tracker