6. mesec

Elegantna haljina od PLIŠA i visoke potpetice: Ovo je najženstveniji trudnički stajling Sofije Milošević (FOTO)

1

Manekenka je postala prava trendseterka, a devojke širom Španije smatraju je "boginjom" lepote i stila.

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Istaknuta manekenka i modna dizajnerka Sofija Milošević drugi trimestar trudnoće provodi u porodičnom domu u Madridu gde njen izabranik Luka Jović poseduje luksuznu vilu, a već početkom meseca u društvu naslednika Alekseja ukrasila ju je u duhu praznika.

 

Sofija je i dalje aktivna trudnica koja rado prihvata saradnje sa svetskim brendovima čije je i zaštitno lice, a njeni šik stajlinzi nailaze na oduševljenje pratilaca na Instagramu gde svakodnevno daje prave modne izazove.

 

Za sunčani, decembarski dan u Španiji odabrala je elegantu braon haljinu od pliša koja je isticala trudnički stomak i jaknicu istog materijala koja je po sebi imala unikatni ručni rad, a celokupni stajling potpisuje svetska marka "Fashionnova".

 

Kako bi napravila savršen balans Miloševćeva je obula crne sandale sa srebrnim potpeticama koje su vizuelno izdužile noge usled atraktivnog šnira. Po mišljenju pripadnica lepšeg pola, ovo je Sofijina najbolja odevna kombinacija u poslednjih tri meseca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Podsetimo, manekenka je nedavno za medije govorila o majčinstvu i prikazivaju naslednika putem društevnih mreža, a sa njenim stavom složili su se mnogi roditelji.

 

Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke — rekla je nedavno za Elle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 

makonda-tracker