atraktivno

Zebrasti dezen, gola leđa i visoke potpetice: Sofija Milošević ostavila bez reči stajlingom u ŠESTOM mesecu trudnoće

0

Manekenka ne prestaje da oduševljava dame svojim modnim odabirima, a mnogo je smatraju uzorom jer je pronašla savršene komade čak ionako je u trećem trimestru trudnoće.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Šarmatna manekenka i dizajnerka unikatnih, svečanih haljina Sofija Milošević kraj drugog trimestra trudnoće provodi u magičnoj Španiji sa izabranikom Lukom Jovićem i naslednikom Aleksejem, a nedavno su zajedničkim snagama ukrasili velepni dom povodom prazika koji nas uskoro očekuju.

 

Sofija i dalje rado sarađuje sa eminentnim svetskim brendovima kojima je platinsta plavuša postala lice koje najverodostonije plasila nove trendove, dezene, materijale, a to se nije promenilo ni otkako je u blagoslovenom stanju.

 

Svakodnevno eksperimentiše i ljubiteljima mode prikazuje atraktivne kreacije koje nisu svojstvene ženama sa trudničkim stomačićem, ali ih Miloševićava dostojanstveno nosi.

 

Ovog puta upečatljiva je bila midi haljina zebrastog printa sa golim leđima, poznatog brenda "FashionNova" sa kojim manekenka već nekoliko godina uspešno sarađuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Uz interesantnu haljinu odabrala je bele sandale sa visokom potpeticama iste marke, a kako bi napravila efektan kontrast ponela je krem torbicu koja na prvi pogled podseća na retro nesesere. 

 

Sofija je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda i stajlinga, a dame uskoro očekuju nove kreacije i modnu ispiraciju od zavodljive trendseterke.

 

Podsetimo, Miloševićeva je nedavno za medije govorila o majčinstvu i prikazivaju naslednika putem društevnih mreža, a sa njenim stavom složili su se mnogi roditelji.

 

— Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke — rekla je nedavno za Elle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

 

makonda-tracker