(foto)

Novogodišnja jelka, luksuz i sjaj! Ovako izgleda divan PRAZNIČNI dekor u domu Sofije Milošević

3

Lepa manekenka i dizajnerka okitila je novogodišnju jelku u susret predstojećim praznicima, a pored toga što je ona oduševljena, nema sumnje da se i mali Aleksej raduje ukrašenom domu

foto: Instagram
foto: Instagram

Sofija Milošević već je okitila jelku i ukrasila svoj dom u Madridu predivnim prazničnim ukrasima! Manekenka i dizajnerka birala je crveno-zlatne tonove za svoje novogodišnje carstvo, a osim ukrasa, tu su brojni sitni detalji koji su oplemenili prostor.

 

 

― Sada je to vreme u godini. Volim božićno vreme i volim da dekorišem jelku, kao i celu euforiju koja dolazi sa tim ― napisala je Sofija u opisu fotografija i videa.

 

 

Inače, nedavno je Sofija otkrila da sa svojim partnerom Lukom Jovićem čeka drugo dete, a u pitanju je još jedan dečak. Njih dvoje imaju sina Alekseja, dok Luka iz prethodne veze ima i sina Davida.

 

― Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti. Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima ― pričala je buduća mama za magazin Elle.

 

 

makonda-tracker