(FOTO)

TRUDNIČKI stomačić u PRVOM PLANU: Sofija Milošević i Luka Jović čekaju DRUGO dete

0

Sofija Milošević ima predivne vesti ― ponovo je trudna, Luka Jović po treći put postaje tata, a mali Aleksej dobija društvo!

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Manekenka i kreatorka Sofija Milošević po drugi put je trudna sa svojim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem.

 

 

Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa tek primetnim stomakom, a kako kaže, bila je nestrpljiva da podeli vesti da mali Aleksej dobija brata.

 

 Nisam mogla da dočekam da podelim ove lepe vesti sa vama! Jako sam ponosna što sam sada prva trudnica na naslovnici magazina Elle ― napisala je Sofija Milošević i stavila do znanja da je po drugi put trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Čekaš još jednog dečaka. U kakvom svetu želiš da raste i koje vrednosti želiš da mu usadiš?

 

― Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Da budu dobro informisani jer mislim kako je danas veoma važno odoleti manipulacijama. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti. Da iza njih ostane neki lep trag. Važno je da si vreme provodio sa dobrim ljudima, da si radio lepe stvari, gradio lepe uspomene, anegdote, a ne da si nekom ostavio gorak ukus u ustima.

 

Luki i Sofiji ovo će biti drugo dete, dok fudbaler ima i sina Davida iz veze sa Anđelom Manitašević.

 

Sofija i Luka Jović nedavno su proslavili prvi rođendan sina Alekseja. Ovaj poznati par odlučio je da prvi rođendansku žurku svog sina učine nezaboravnom, a sada se spremaju za novi prelepi period.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Nedavno je Sofija otkrila kako joj je Luka velika podrška, ali jedina stvar oko koje nisu uspeli da nađu zajednički jezik jeste pokazivanje sina Alekseja u javnosti. Dok je ona želela da sakrije identitet naslednika, Jović nije mogao da odoli te ga je odmah putem svoje društvene mreže predstavio javnosti.

 

Smatrala sam da neću svoje dete da pokazujem jer znam kako je biti izložen u javnosti i mislim da sin ima pravo sutra da sam odluči da li će biti deo tog sveta ili ne. Ali, Luka je neko ko je jako ponosan na svoje sinove i nije mogao da izdrži i onda sam i ja jednosatvno odustala. Svi su me prozivali kao što ti kriješ lice sina, a Luka ga kači, i ne vredi, digla sam ruke — kroz osmeh je rekla ponosna mama.

 

 

makonda-tracker