(FOTO)

Kad mu je dopustila da uđe u njen život — znala je da je ON TAJ: Ovako izgleda suprug Nataše Pavlović

0

Popularna "Praktična žena" Nataša Pavlović već dugo je u skladnom braku sa producentom čije fotografije nemamo prilike da vidimo tako često

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Nataša Pavlović postala je jedno od najprepoznatljivijih lica na domaćoj javnoj sceni, a poznata je širom Srbije i kao "Praktična žena". Nedavno je harizmatična voditeljka preživela veliki gubitak, kada je preminuo njen bivši suprug, glumac i komičar Marko Živić, od koga se oprostila emotivnom porukom i starim fotografijama. 

 

Ipak, Nataša je već dugo u srećnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina. Dok mnogi znaju da je Nataša već dugo zauzeta, malo ko zna kako njen suprug izgleda.

 

Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao "dobro veče, koleginice", delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimoilazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj — pričala je svojevremeno Nataša.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

 

Nataša je uvek isticala da je za skladan brak ključno razumevanje, a u jednom intervjuu dotakla se i njegove prošlosti.

 

Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" ― istakla je ona svojevremeno za Story dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.


Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla ― super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja ― dodala je Nataša.

 

 

makonda-tracker