nije iz svega izašla jača

"TO JE JEDINA NEIZLEČENA TRAUMA": Nataša Pavlović nosi u sebi VELIKU TUGU za koju veruje da ju je ZAUVEK oslabila

0

Iako je poznata po svom čuvenom osmehu koji nikada ne skida s lica u emisiji "Praktična žena", Nataša Pavlović krije iza njega tešku životnu priču.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U poslednjem intervjuu koji je dala za Story, voditeljka je, na pitanje o tome šta bi promenila u svom životu, bez razmišljanja odgovorila:

 

Volela bih da su me je mimoišlo izbeglištvo, to je jedina neizlečena trauma, ali da nije bilo toga, sada ne bih imala porodicu, ne bih otkrila Beograd, koji je fascinantan grad, metropola koja je nedostižna u ovom regionu — istakla je Nataša.

 

 

Ona je objasnila da joj nije bilo lako nakon što je napustila svoj grad i dom, ali da je u srpskoj prestonici naišla na odličan prijem.

 

Mnogo mi je teško palo to kada sam izbegla iz Zagreba sa 16 godina. I nije me ojačalo. Oslabilo me je zauvek. Ali sam našla snage da krenem ispočetka, morala sam. Srećom, u Petoj beogradskoj gimnaziji dočekali su nas otvorenih ruku i srca i to mi je mnogo značilo. Tvrdim da, izuzev kada je reč o pojedincima, od Beograda ne postoji mesto gde su ljudi otvoreniji — dodala je Nataša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on


Zagreb i tamošnji život čuvala sam u posebnoj fioci svih ovih godina. Moje drugarice su tokom odrastanja uvek maštale da odu negde daleko, recimo u Ameriku, a ja sam toliko volela svoj grad, zamišljala sam kako ću raditi u HNK i govorila da nikada ni za šta na svetu ne bih otišla iz njega. Eto, a ja na kraju otišla prva.

 

Sada se sa drugaricama čujem, u kontaktu smo, vidimo se retko, ali kada se to desi, osećamo se kao da se nismo ni razdvajale. Dođu i one u Beograd, a ja u Zagreb idem ređe. Teško mi pada što ne mogu da odem u naš stan jer nam je oduzet i tu sada žive neki drugi ljudi. Ali kada vidim kako moj Oleg (prim.aut. sin) sada već voli svoj grad, Beograd, sve što sam propustila tamo proživljavam kroz njega ovde — zaključila je Pavlovićeva.

 

 

makonda-tracker