želela je da zna sve

SHVATILA JE DA JE PRE NJE "IMAO MILION ŽENA": Nataša Pavlović će vas iznenaditi reakcijom na suprugovu burnu prošlost

2


Voditeljka poznate emisije "Praktična žena" godinama je u srećnom braku, a iako ne eksponira supruga previše, ona vrlo otvoreno govori o nekim stvarima s početka njihove ljubavi

foto: Instagram
foto: Instagram

Nataša Pavlović udata je za producenta Predraga Pavlovića, o kom je više puta pričala u javnosti.


Isticala je da je za skladan brak ključno razumevanje, a u jednom intervjuu dotakla se i njegove prošlosti.

 

Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" ― istakla je ona svojevremeno za Story dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

 


Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla ― super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja ― dodala je Nataša, zaključujući priču rečima:

 

Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu.

 

 

 

makonda-tracker