ko bi rekao?!

PAŠĆE VAM VILICA od šoka: Džon Travolta u vezi sa MEGAPOPULARNOM holivudskom glumicom?

3

Holivud bruji o novom paru! Džon Travolta navodno je započeo ljubavnu romansu sa Demi Mur, a spojio ih je niko drugi do Brus Vilis!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Verovatno niko to ne bi očekivao, ali šuška se da Holivud ima novi ljubavni par!

 

Kako pišu i prenose strani mediji, glumac Džon Travolta i glumica Demi Mur sve češće se mogu videti zajedno. Konobarica jednog restorana na Floridi ispričala je za medije kako su njih dvoje sedeli za stolom u uglu, osvetljeni svećama, puno se smejali i držali za ruke.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Još interesantnije je to što se šuška da ih je spojio Brus Vilis, koji je Demin bivši muž, ali i Travoltin dugogodišnji prijatelj. Priča se da mu je on predložio da se vidi s Demi kada je rekao da je spreman za ljubav nakon smrti supruge Keli Preston.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Keli Preston preminula je prošle godine. Njena smrt potresla je mnoge koji nisu znali da se bori sa teškom bolešću dve godine. Poslednje godine života, kao i brojne prethodne, provodila je u porodičnom miru sa Džonom i njihovom decom

 

Demi Mur sa Brusom pak ima tri ćerke, pre njega je bila u braku sa Fredijem Murom, a sa Eštonom Kučerom bila je do 2013. godine. 

Pre nekoliko godina je svetska javnost bila iznenađena (nepotvrđenom) vešću da je Demi Mur u srećnoj vezi sa srpskom stilistkinjom Mašom Mandžukom, ali i da je usvojila njenu ćerku.

 

 

makonda-tracker