pre travolte, pre amal...

ĆERKAMA SU DALI ISTO IME, ON JE HTEO NERASKIDIVU VEZU: Džordž Kluni je pre Amal NAJVIŠE VOLEO — predivnu Keli Preston

0

Keli Preston spadala je u najlepše žene Holivuda, dok je Džordž Kluni bio jedan od glavnih zavodnika... Ipak, davno zaboravljena je upravo njihova ljubavna priča...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Keli Preston, uvek nasmejana, šarmantna i lepa, bila je devojka koja je osvajala srca mnogih, ali na samom kraju, sve do svoje prerane smrt od posledica raka dojke, volela je svog supruga Džona Travoltu.

 

Džordž Kluni već godinama je u braku sa advokaticom Amal Alamudin, sa kojom je dobio blizance Aleksandra i Elu, ali i dalje ima onih koji se sećaju da je nekada davno veza sa prelepom Keli Preston za njega bila "najvažnija stvar", kako je sam priznao.

 

 

Kasne osamdesete godine dvadesetog veka bile su prilično turbulentne za Kelin ljubavni život. Ona je tada bila udata sa Kevina Gejdža, ali kako je sama izjavljivala, to verovatno "i nije bio srećan brak". Zapravo, razvod je usledio 1987, nakon dve godine bračnog života. I dok je Keli punila novinske stupce najpre zbog svojih uloga u hit filmovima Twins i Space Camp, a Džordž glumio u Roseanne, to je bilo pravo vreme da se ovim zvezdama ukrste putevi.

Kako je naveo Mirror, Džordž i Keli sreli su se kad je već usledio krah braka sa Gejdžom, a to se desilo kad ih je njihov agent pozvao na istu žurku.

 

Džordž Kluni i Keli Preston
foto: Profimedia

 

Keli je Džordž pozvao na vožnju njegovim Harli Dejvidson motociklom, a glumica je priznala da je bila "očarana" nakon te vožnje.

 

Jako brzo se ovaj slavni par odlučio i na zajednički život! Imali su i najneobičnijeg kućnog ljubimca, trbušastu svinju koju su nazvali Maks! Maks je bio Džordžov poklon Keli.

 

"Maks me u početku plašio, a mislim da je to zato što ga je prethodna vlasnica kastrirala", govorila je Keli.

 

To je bila neobična Džordžova ideja da načini neraskidivu vezu sa Keli, a priznao je svojevremeno da je stavljao hranu na Kelin grudnjak kako bi joj se Maks približio.

 

"Maks nije hteo ni blizu nje, pa sam stavio hranu u Kelin grudnjak. On bi sve učinio za malo hrane", rekao je Džordž.

 

 

Ipak, koliko god da su se voleli, njihova ljubavna priča nije dugo trajala...

 

Nakon raskida, Keli se zabavljala sa Čarlijem Šinom, sa kojim je kratko bila i verena. Kasnije se udala za Džona Travoltu, a njihova priča duga nekoliko decenija posebno je fascinantna.

 

Keli je dijagnostikovan rak dojke, od čega je preminula prošle godine. Travolta je u suzama tada objavio da je izgubila dvogodišnju borbu sa karcinomom.

 

Zanimljivo je da su i Džordž i Keli svojim ćerkama, iz braka sa Amal Alamudin i Džonom Travoltom, dali isto ime — Ela...

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker