izgledaju presrećno

DEMI MUR USVOJILA ĆERKU LEPE SRPKINJE? Dok svet bruji o njenom odnosu s Eštonom Kučerom, glumica vodi tajni život

0

Proteklih sedmica, svetski mediji bruje o autobiografiji Demi Mur i njenoj turbulentnoj vezi s bivšim suprugom. Za to vreme, ona navodno uživa sa Srpkinjom Mašom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre dve godine, svetska javnost iznenađena je i dalje nepotvrđenom vešću da je Demi Mur u srećnoj vezi sa stilistkinjom Mašom Mandžukom, s kojom se provodila u Beogradu i koja već godinama s mnogo uspeha radi u Americi.

 

Ovih dana, u jeku skandala koji su usledili nakon što je Murova objavila memoare Inside Out, američki i britanski portali ponovo se bave njihovim odnosom, tvrde da su Demi i Maša zajedno već tri godine i dodaju da je glumica navodno usvojila Mašinu ćerku Rumi

 

- Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mašinoj bebi - izjavio je izvor prošle godine, kako piše Mirror.

 

1 / 5 Foto: WCP,Bruve,Javilez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Maša je, inače, bila jedna od prvih koja je Demi javno čestitala na objavljenoj autobiografiji. Stilistkinja je, naime, objavila fotografiju za koju je pozirala s Demi i napisala:

 

- Obožavam te i više sam nego ponosna svim onim što si ti, čast mi je što sam deo tvog života.

 

 

Demi, međutim, iako je bila veoma otvorena u svojim memoarima, gde je iznela najsitnije detalje o svom odnosu s bivšim suprugom Eštonom Kučerom, i dalje se ne oglašava povodom ovih navoda.

 

Dok o Demi znamo gotovo sve, Maša Mandžuka je nešto manje poznata domaćoj javnosti. Nepravedno - jer je reč o našoj veoma uspešnoj sunarodnici. Ona je, rođena u Beogradu, studirala u Americi, radila kao kostimograf u šou-programu Top model, ali i na snimanjima brojnih holivudskih ostvarenja, od kojih je svakako najpoznatiji La la land. Ćerkicu Rumi dobila je tokom veze s konceptualnim umetnikom Bogomirom Doringerom.

 

makonda-tracker