dugo je negirao

"KAD JE SAZNAO DA SAM TRUDNA PRIZNAO MI JE SVE": Demi Mur otkazala VENČANJE nakon što je saznala da ju je dečko VARAO!

0

Ljubav između njih rodila se na snimanju filma "Vatra svetog Elma" davne 1984. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Malo ko se seća da je pre braka sa Brusom Vilisom, Demi Mur (58) bila u ljubavnoj vezi sa Emiliom Estevezom.

 

Ljubav između njih rodila se na snimanju filma "Vatra svetog Elma" davne 1984. godine. Oboje su tada bili mladi holivudski glumci, vršnjaci, i samo šest meseci kasnije bili su vereni.

 

- Ceo taj odnos bio je mladalački zanos, a ja nisam videla ono što je bilo toliko jasno i očigledno. Bila je tolika razlika među nama, od onoga što sam ja imala i kako sam odrastala - rekla je gostujući kod Hauarda Sterna.


Šta se tačno dogodilo između njih dvoje, Demi Mure je opisalau svojim memoarima "Inside Out".

 

- Emilio i ja smo taman poslali pozivnice za venčanje kada mi je prijatelj rekao da ga je video u izlasku s nekom drugom u Los Anđelesu. On je to, naravno, negirao, no ja mu jednostavno nisam verovala. Nekoliko mjeseci pre nego što smo sve raskinuli, uzeli smo dvonedeljnu pauzu. Tokom nje on je završio u krevetu s bivšom devojkom i slagao me je da nije. Kada je saznao da sam trudna, morao je da mi prizna sve - otkrila je Mur.

 

Ubrzo, par je odlučio da ide kod terapeuta, gde je Estevez poređao svoju listu prioriteta. Mur se, nažalost, našla na dnu liste što joj je pomoglo da donese konačnu odluku i otkaže njihovo venčanje.

 

Uprkos svemu, njih dvoje su ostali dobri prijatelji, a Emilio ju je čak upoznao s budućim suprugom, glumcem Brusom Vilisom na premijeri filma "Zaseda" iz 1987. godine.

 

 

makonda-tracker