(FOTO)

I dalje su jedan od NAJZALJUBLJENIJIH poznatih parova: Raznežiće vas nove fotografije Maje Ognjenović i Dače Ikodinovića

0

Na aerodromu "Nikola Tesla" porodica, prijatelji i mediji dočekali su naše bronzane odbojkašice, a kapitenku Maju Ognjenović uz poljupce i zagrljaje, naravno, sačekao je suprug Danilo Dača Ikodinović

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju naša ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je veliku bronzanu medalju. Zbog ponosa na njih nam je jasno kako to bronza sija zlatnim sjajem, a odbojkašice su se vratile punog srce u Srbiju.

 

Na aerodromu "Nikola Tesla" održana je konferencija za medije, a bronzane devojke su dočekali porodica i prijatelji.

 

Emotivna atmosfera bila je dodatno pojačana kada su devojke videle svoje voljene, a kapitenka reprezentacije Maja Ognjenović čak se i rasplakala. Nju je sačekao suprug Danilo Ikodinović, a odmah su usledili zagrljaji i poljupci.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Njih dvoje i dalje važe za jedan od najzaljubljenijih parova ne samo u svetu sporta, već i inače, a njihova priča od početka je jaka, bez turbulencija i trzavica.

 

– Ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog – ispričala je nedavno Maja u emisiji "Kec na jedanaest".

 

Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na „tviteru“ i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“.

 

Njih dvoje su u braku od 2016. godine, a pogledajte i sa kojim sportistom je pre Dače Maja bila u ozbiljnoj vezi.

 

 

makonda-tracker