ljubav iznad svega

Oni su SAVRŠEN PAR: Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović otkrivaju da li PLANIRAJU BEBU i zašto je njihovo venčanje bilo IZNENAĐENJE

1

Lepa odbojkašica i nekadašnji vaterpolista uživaju u skladnom braku, ali razmišljaju i o proširenju porodice

maja ognjenović i danilo ikodinović
maja ognjenović i danilo ikodinovićfoto: Dado Đilas

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović svojom ljubavnom pričom zaintrigirali su javnost. Njih dvoje važe za izuzetno složnu malu porodicu, koja funkcioniše uspešno uprkos tome što je Maja često odsutna zbog sportske karijere. Kako se i Danilo bavio vaterpolom, on razume njene obaveze i imaju interni dogovor da nikada ne budu razdvojeni duže od 15 dana.

 

Za magazin "Gloria" izjavili su da je njihovo venčanje je bilo iznenađenje čak i za njih same.

Dogovorili smo se da se venčamo 29. decembra, jer sam tad mogla da dođem u Srbiju, ali se nešto zakomplikovalo i morali smo da ga odložimo za 31. Verujem da to nikad niko nije uradio. Oboje smo ljudi trenutka, ne volimo preteranu organizaciju, ni formalnosti. Nosila sam neku crnu haljinu, a na nogama sam imala crne martinke, dok je Danilo bio u beloj košulji i farmerkama. Kasnije smo napravili žurku u njegovoj kafani i bilo nam je predivno", otkrila je Maja.

maja i danilo
maja i danilofoto: Dragan Kadić

Kako su zajedno već 6 godina, prirodno se nameće i pitanje proširenja porodice. Danilo ima dve ćerke, sa kojima se Maja odlično slaže, ali ovaj par razmišlja i o zajedničkom potomstvu.

Dete bi bilo ostvarenje svih mojih snova, samo što to kod nas sportista ide malo drugačije. Dete će se desiti kad dođe vreme i kad budem mogla do maksimuma da se posvetim njemu i porodici. Dok moja karijera bude trajala, potomstvo će malo sačekati, a opet, to niko ne može da zna", kazala je Maja za magazin "Gloria".

Ipak, Danilo već sad zna čime bi voleo da se njegova i Majina deca bave.

Želja mi je da se moja i Majina deca bave sportom, iako na tome neću preterano insistirati. Jednostavno, treba ih usmeravati ka tome da bi naučila šta znače red,rad i disciplina", smatra Danilo.

 

makonda-tracker