NIJE JOJ UVEK LAKO

Princeza Šarlin prvi put o svojim BLIZANCIMA: Žak je rezervisan a Gabrijela neustrašiva (FOTO)

0

Monegaški kneževski par princeza Šarlin i princ Albert pre tri godine postali su roditelji blizanaca Žaka i Gabrijele. O tome kako je odgajati dvoje male živahne dečice sada je otvoreno progovorila lepa princeza

foto: Reuters
foto: Reuters

Monegaški princ Žak i njegova sestra bliznakinja, princeza Gabriela su trogodišnji mališani princa Alberta i njegove lepe supruge Šarlin.

 

Zaigrani blizanci već su u nekoliko javnih angažmana na kojima su se pojavili u društvu svojih roditelja pokazali koliko su živahni i nestašni.

 

Tokom intervjua za francuski magazine Point de Vue, monegaška princeza je povodom sedme godišnjice braka progovorila i o odgoju svojih živahnih mališana.

 

foto: Reuters

Postoje jutra kada odspavaju malo duže, a opet tu su i ona kada se probude vrlo vrlo rano. Tokom prve tri godine deca su najživahnija, pa mi se nekada iskreno činilo da moja imaju i previše energije", kazala je 40-godišnja princeza, a onda opisala kakvi su individualno njen ćerkica i sinčić.

Žak je jako rezervisan. Siguran je u sebe, ali voli da odvoji vreme i posveti se nečemu. Zapravo niko ne može da mu kaže šta da radi i da ga natera na nešto što ne želi", govorila je Šarlin i dodala: "S druge strane, Gabrijela je neustrašiva i s njom uvek treba biti više na oprezu."

Ponosna majka takođe je naglasila da se njeni blizanci savršeno dopunjuju i da je njihova vezaneopisivo jaka.

 

foto: Reuters

 

- Njih dvoje se neizmerno vole. Tu ljubav ne možemo da nadmašimo ni suprug ni ja. Njih dvoje uvek donose zajedničke odluke i nezavisni su već sada. Ponekad oni nas uče ponašanju. Najbitnije je da ne pravimo razliku između njih, već im posvećujemo podjednaku pažnju", zaključila je monegaška princeza.

 

 

 

 

 

makonda-tracker