iznela šokantne optužbe na račun majke

TVRDI DA SMO SVE POGREŠNO SHVATILI: Žena koja je Vudiju Alenu bila i poćerka i ljubavnica progovorila o SVEMU

3

Sun-Ji Previn, ćerka glumice Mije Farou, stupila je kao vrlo mlada u vezu sa svojim očuhom i čuvenim rediteljem Vudijem Alenom, a potom postala i njegova supruga. Sada je konačno rešila da ispriča svoju verziju priče.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre dve godine druga usvojena ćerka Vudija Alena Dilan Farou ponovo optužila očuha da ju je seksualno zlostavljao kada je imala sedam godina, a mediji su spekulisali da je to uradila usled revolta jer je Sun-Ji Previn najavila veliki intervju nakon godina ćutanja.


KO JE UOPŠTE SUN-JI?

 

Ne zna se čak ni koliko tačno ima godina budući da je rano ostala siroče, a datum njenog rođenja nije poznat, ali na osnovu posebnih medicinskih pregleda, pretpostavlja se da Sun-Ji ima 47 godina. Sun-Ji u intervjuu časopisu Vulture kaže da je sa pet godina otišla od kuće, živela na ulici i hranila se iz kontejnera, a podaci koji su se do sada znali o njoj govore da ju je majka napustila.

 

 

Završila je u sirotištu, gde je "zapala za oko" Miji Farou i Andreu Previnu, koji su tada bili u braku. U to vreme, Mija je imala troje biološke i dvoje usvojene dece sa Previnom, a tadašnji zakon nije dozvoljavao i treće međunarodno usvajanje. Mija i Andre angažovali su se oko promene zakona jer im se devojčica jako dopala, i uspeli su da je usvoje. Inače, Mija je i nakon toga nastavila i da rađa decu a i da ih usvaja, pa ih ima 14.

 

Vudi Alen
foto: Profimedia

Godinu dana nakon što su je usvojili, razveli su se i nedugo potom Mija je uplovila u vezu s Vudijem Alenom, koji je usvojio dvoje njene dece — Dilan i Mojsija. S njima se, objašnjavao je kasnije, povezao, dok za ostalu decu baš i nije mario.

 

Vudi je 1991. godine raskinuo odnos sa Mijom i uplovio u vezu sa Sun-Ji. Mija je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u vezi mnogo ranije, što je zaključila prema golišavim fotografijama Sun-Ji koje je našla, a koje je snimio Vudi.
Sun-Ji i Vudi Alen bili su u vezi do 1997. godine, kada su se venčali, a potom su i usvojili dvoje dece. Mija i Dilan Farou godinama optužuju Vudija za zlostavljanje, a Sun-Ji je nakon godina ćutanja rešila da kaže svoju stranu priče.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ovo što se desilo Vudiju je uznemirujuće i čista nepravda. Mija je iskoristila #MeToo pokret i paradirala sa Dilan kao sa žrtvom. Cela jedna generacija slušala je njihove priče o navodnom zlostavljanju, a nije trebalo - tvrdi Sun-Ji.

 

Borila sam se da preživim otkad sam bila novorođenče. Bili smo ekstremno siromašni, toliko da ništa nismo imali. čak ni nameštaj. Odlučila sam da pobegnem jer sam znala da mora da postoji bolji život — podelila je svoje uspomene iz prvog doma.

 

Što se tiče Mije Farou, njihov odnos opisuje kao "ulje i vodu".


Prvi put me je okupala u sobi korejskog hotela. U sirotištu smo imali veliku kadu gde smo se svi kupali pa me je bilo strah da uđem u ovu sama. Umesto da uradi ono što bi svako uradio - ušla sa mnom, stavila mi igračku, na bilo koji način pokazala da je sve u redu, samo me je ubacila unutra. Mija je imala favorite među decom, a ja svakako nisam bila među njima. Zapravo, često je govorila da bi bilo dobro da mene proslede u neki drugi dom. Ne samo to, i fizički me je maltretiralaokretala me je naglavačke ili bacala drvene kockice na mene — priča ona.

O odnosu sa Vudijem kaže sledeće:

 

Dok je bio Mijin dečko, nikada nije spavao kod nas u kući. Nisam ga doživljavala kao očinsku figuru. Naša romansa počela je kada smo zajedno krenuli da idemo na utakmice, što je bila Mijina ideja, jer sam ja bila introvertna, a on tražio društvo za utakmice. Međutim, svoj odnos shvatili smo kao vezu tek nakon što je sve došlo do javnosti, jer smo morali da se zajednički suočimo sa groznim optužbama — kaže, između ostalog Sun-Ji.

 

Javnost je, inače, ovak intervju dočekala na nož, naročito zato što ga je radila Dafne Merkin, dugogodišnja i bliska prijateljica Vudija Alena, a i zato što se zna da je Alen bio prisutan na svim tim razgovorima.

 

 

makonda-tracker