niko to nije očekivao

"ONA ODAVNO NIJE MOJ PRIJATELJ": Vesna Dedić i Sanja Marinković potvrdile da su im se putevi razišli

4

Poznate voditeljke su dve decenije bile bliske prijateljice, ali to više nije slučaj, priznaju obe

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nekada nerazdvojne prijateljice i koleginice Vesna Dedić i Sanja Marinković više nisu bliske, tvrdi Blic, a razlog zbog kojeg je došlo do prekida prijateljstva javnosti za sada nije poznat.

 

Od decembra 2019. godine Sanja i Vesna su se udaljile. Svaka od njih je krenula na svoju stranu. Nekoliko puta su probale da "spasu" prijateljstvo, međutim, nije im pošlo za rukom. O tome da njih dve više nisu dobre, svedoči i činjenica da ih mesecima nismo videli zajedno na javnim dešavanjima, kao i da ne postoji ni jedna zajednička fotografija na društvenim mrežama od početka prošle godine. Kako se šuška, do prekida prijateljstva došlo jer je Sanja određenim lošim postupcima povredila Vesnu — ističe izvor blizak voditeljkama.

 

Voditeljka i autorka emisije „Balkanskom ulicom“ Vesna Dedić  potvrdila je da je prijateljstvu došao kraj.

 

Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. S obzirom da nisam državni funkcioner, nemam dužnost da javnosti objašnjavam sve svoje postupke. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet prinuđena sam da i javno kažem: Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj — potvrdila je za Blic Dedićeva.

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić

 

I Sanja Marinković se osvrnula na ovu glasinu, ali je rekla samo:

 

— Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

 

Podsećanja radi, Sanja i Vesna su, pored prijateljskog odnosa, razvile i privatan biznis, pa su pored škole novinarstva, imale i nekoliko manifestacija koje su radile zajedno.

 

 

 

makonda-tracker