foto

JEDAN JE OD NAJUSPEŠNIJIH SRBA NA SVETU: Znate li ko je bivši izabranik Kaline Kovačević?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Bole

11-06-2021 14:51h
Siroma čovek, ovu je pregazilo pola Beograda u svoje vreme.

Milan

09-02-2022 09:11h
@Bole
Ja nazalost nisam.

Nada

11-06-2021 20:45h
2 godine i vec bivsi?

Sve konj do konja

11-06-2021 22:11h
Današnji muškarci su teške konjine!Upecaju ih sponzoruše,rode sa njim decu kako bi sebe i njih osigurale..onda se ubrzo razvedu,uzmu veliki deo njihovog bogatstva sa sve astronomskom alimentacijom i nađu sebi nekog mladog pumpadžiju.I ceo život uživaju u novcu nekog naivnog putka ili konjineč.Da imam lovu,samo bi išao i ****ao,ni jednu nebi oženio!!!

anj

14-06-2021 21:48h
@Sve konj do konja
ko im kriv kad su glupi... samo, jadna ta deca...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: