kao par s razglednice

NE ZNA SE JE LI LEPŠI, ZGODNIJI ILI USPEŠNIJI: Evo kako izgleda suprug Nevene Božović

6

Domaći mediji javili su juče da je jedna od naših najtalentovanijih pevačica u drugom stanju, a mnoge interesuje kako izgleda muškarac koji je osvojio njeno srce

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Nevena Božović (26) svoju privatnost čuva daleko od medija, pa mnogi ne znaju da joj u ljubavi ide izvanredno — ona je već dve godine u skladnom braku sa Crnogorcem Nikolom Ivanovićem.


Izabranik naše kantautorke je, kako su mediji pisali, pilot, ali i vrlo uspešan preduzetnik i ugostitelj, a navodno je vlasnik jednog hotela i kafića u Budvi.

 

Par je, inače, ovaj grad izabrao za svoj dom, pa lepa muzička zvezda već neko vreme živi na relaciji Beograd-Budva.

 


Kako joj je čuvanje intime vrlo bitno, Nikola se tek povremeno pojavljuje na Neveninom profilu na Instagramu, a jednom prilikom pevačica nije odolela pa je podelila selfi na kojem se grle uz opis "Sunce moje".

 


Ona nije delila detalje njihove ljubavi, kao ni venčanja, pa je tek na prvu godišnjicu braka podelila neke trenutke s romantičnog venčanja održanog u Budvi 2019. godine. Između ostalog, tada smo videli i čuvenu venčanicu iz bajke koja je navodno plaćena 5.000 evra.

 

 


Kako je Nevena istakla pre izvesnog vremena, njih dvoje se trude da provedu zajedno što je više vremena moguće uprkos obavezama.

 


Moj i posao mog supruga je takav da lako uskladimo vreme i obaveze, pa se ne odvajamo, već jedno drugome pravimo društvo kad god je to moguće. Nemamo ograničeno radno vreme pa je na taj način lako funkcionisati — objasnila je ona.
 

 

 

 

makonda-tracker