blistaju od ljubavi

LEPI, SREĆNI I ZALJUBLJENI DO UŠIJU! 10 najskladnijih parova među domaćim zvezdama

2

Svaka od ovih poznatih ličnosti je i više nego uspešna u svom poslu, a svi oni priznanja i pohvale primaju ponosno držeći za ruku svoje druge polovine...


Dragan Jovanović i Branka Pujić

 

foto: Damir Dervišagić

"Sveto mesto", jedan od najkontroverznijih filmova u srpskoj kinematografiji, predstavio nam je te 1990. godine dvoje mladih glumaca i njihov beskrajni talenat. Međutim, ono što mnogi tada nisu znali jeste da su Dragan Jovanović i Branka Pujić do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

 

To se nije promenilo ni do danas, kada par iza sebe ima brak dug više decenija. Jedan od razloga je skladan porodični život, koji im još veselijim čini ćerka Anđela, koja je i sama pošla stopama svojih roditelja.

 

– Dragan je veoma šarmantan, romantičan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je zauvek osvojio – priznala je Branka jednom prilikom.

 

 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

 

1 / 6 Foto: Sonja Spasić


Mladi, lepi i uspešni, glumica i fudbaler uspeli su u još nečemu – već su se tri puta ostvarili u ulozi roditelja i uspešno balansiraju poslovni i privatni život.


Još jedan izazov za njihov odnos bila je daljina, s obzirom na to da Vujadin zbog fudbalskih angažmana nije često u prilici da boravi u Srbiji, ali Mirka i njihovi mališani Andrej, Mihajlo i Adrijana prate Vujadina kroz Evropu i pružaju mu podršku.

 

 

makonda-tracker