blistaju od ljubavi

LEPI, SREĆNI I ZALJUBLJENI DO UŠIJU! 10 najskladnijih parova među domaćim zvezdama

2

Svaka od ovih poznatih ličnosti je i više nego uspešna u svom poslu, a svi oni priznanja i pohvale primaju ponosno držeći za ruku svoje druge polovine...

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović
foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Oni spadaju u najbolje u svom poslu, a mnogi od njih ističu da ni u čemu ne bi uspeli da nisu imali podršku svojih emotivnih partnera. Gde god da se pojave, ne ispuštaju jedni druge iz vida i, kako godine prolaze, izgledaju sve zaljubljenije...


Nikola Rokvić i Bojana Barović

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić


Jedan od omiljenih parova na našoj javnoj sceni upoznao se 2010. godine u rijaliti programu "Survajver" i od tada su Nikola i Bojana nerazdvojni! Oni su 2016. stali na ludi kamen, od tada su dobili ćerku Leonu i sina Simona, a romantici tvrde da je nemoguće ne raznežiti se kada ih pogledate zajedno...

 

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Proteklih godina, oči javnosti često su uprte u lepu Zvezdu Granda i pastorka Lepe Brene, koji ne kriju da su zaslepljeni ljubavlju i potpuno predani jedno drugom. Iako su se dugo suočavali s neprijatnim natpisima i spekulacijama i svaki detalj njihove veze se pažljivo prati i analizira, Aleksandra i Filip su jači od svega i sve zaljubljeniji.  Par se venčao 2018. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Aleksandra.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

 

Dok smo u filmu "Zona Zamfirova" gledali kako se lik Maneta, kog je odigrao Vojin Ćetković, zaljubljuje u Zonu Zamfirovu Katarine Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo – Ćetković je bio očaran mladom Slobodom Mićalović. Njihovo prijateljstvo postepeno je preraslo u ljubav, a par se venčao 2008. godine.

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive normalnim životom.

 

Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih – izjavila je Sloboda.

 


Severina i Igor Kojić

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković


Kada se u maju 2015. u magazinu Story pojavio intervju sa Severinom – tada Vučković – u kojem je lepa Splićanka priznala da je zaljubljena u Igora Kojića, danima je to bila jedna od glavnih tema u medijima u regionu. Danas, kada je Severina supruga sina pevača Dragana Kojića Kebe, ona izgleda srećnije nego ikada, posebno u trenucima kada je u zagrljaju svog izabranika... Igor i njegova porodica bili su Severini velika podrška kada je privremeno izgubila starateljstvo nad sinom, a pevačicin suprug više puta je pokazao koliko joj je stalo do malenog Aleksandra.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 


Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Ovaj pevački par u ljubavi uživa od 2010. godine, a u bračnim radostima od novembra 2011. Kako je Jovana jednom prilikom otkrila, njena ljubav s frontmenom "Tropiko benda" razvila se iz prijateljstva, a možda je upravo to tajna skladnog braka u kojem su Jovana i Sale dobili dve ćerkice – Helenu i Đinu.

 


Ivana Pavković i Petar Mitić

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Ovaj muzički par venčao se 2018, a na jesen iste godine Ivana i Petar dobili su sina Vujadina, a ne kriju da bi voleli da uskoro ponovo postanu roditelji. Ovi mladi, lepi i talentovani pevači privlače mnogo pažnje gde god da se pojave i osvajaju srca fanova narodne muzike zaljubljenim pogledima koje upućuju jedno drugom...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 


Nikolina Kovač i Saša Kapor

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Takmičenje "Zvezde Granda", pored toga što je lansiralo velike pevače uspelo je u još nečemu: da spoji srodne duše. Među njima je par koji se zaljubio 2012. godine, a danas su ponosni roditelji malenog Nikolaja, dok je njegova mlađa sestra Nikoleta došla na svet u novembru 2019.

 


Tamara Dragičević i Petar Benčina

 

1 / 7 Foto: Dragan Kadić


Popularni glumci su svoju ljubav krunisali brakom 2016, nakon nekoliko godina ljubavi. I ne samo to - zvezda filma "Montevideo, Bog te video!" donela je na svet dvoje dece: ćerkicu Stašu i sina Lazara.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 


Dragan Jovanović i Branka Pujić

 

foto: Damir Dervišagić

"Sveto mesto", jedan od najkontroverznijih filmova u srpskoj kinematografiji, predstavio nam je te 1990. godine dvoje mladih glumaca i njihov beskrajni talenat. Međutim, ono što mnogi tada nisu znali jeste da su Dragan Jovanović i Branka Pujić do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

 

To se nije promenilo ni do danas, kada par iza sebe ima brak dug više decenija. Jedan od razloga je skladan porodični život, koji im još veselijim čini ćerka Anđela, koja je i sama pošla stopama svojih roditelja.

 

– Dragan je veoma šarmantan, romantičan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je zauvek osvojio – priznala je Branka jednom prilikom.

 

 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

 

1 / 6 Foto: Sonja Spasić


Mladi, lepi i uspešni, glumica i fudbaler uspeli su u još nečemu – već su se tri puta ostvarili u ulozi roditelja i uspešno balansiraju poslovni i privatni život.


Još jedan izazov za njihov odnos bila je daljina, s obzirom na to da Vujadin zbog fudbalskih angažmana nije često u prilici da boravi u Srbiji, ali Mirka i njihovi mališani Andrej, Mihajlo i Adrijana prate Vujadina kroz Evropu i pružaju mu podršku.

 

 

makonda-tracker