O SVEMU SA FATALNOM ŠPANJOLKOM

Neobični detalji iz života Penelope Kruz: Posedujem fantastične fotografije koje niko nikada nije video! (FOTO)

0
Četrdesettrogodišnja evropska i svetska glumica uspešnu karijeru započela još kao tinejdžerka, sa svega 15 godina...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvo u rodnoj Španiji, kao model i glumica, a ubrzo i u Americi. Penelope Kruz, kao tipična latina važila je godinama za seks simbol, a i dalje je na listi kao jedna od najpoželjnijih žena sveta!

 

Iako vrlo popularna i fatalna, Penelope je po pitanju ljubavnog života, koji je godinama intrigirao javnost, ostajala prilično pritajena, piše Elle. Bila je tri godine u vezi sa Tomom Kruzom, koga je upoznala na snimanju filma Vanilla Sky. Važi za muzu čuvenog režisera Pedra Almodovara, sa kojim je bliska prijateljica već više od dve decenije.

foto: Profimedia

Njeno srce u potpunosti je osvojio tek 2010. godine muškarac za koga se udala i sa kojim ima dvoje dece, takođe španski glumac koji je proslavljen i u Holivudu - Havier Bardem.

 

Penelope Kruz i Havijer Bardem: Tajno venčanje na Bahamima

 

Volela sam ljudima da sečem kosu. Kada sam imala devet godina, provodila sam nekoliko sati dnevno u frizerskom salonu mojih roditelja, te i dalje i danas - pravim frizuru onome ko mi dopusti. A to često učini jedna od mojih najbliskijih drugarica Salma Hajek. U jednom trenutku kada je nestalo struje u njenoj kući i imale smo samo sveću kao izvor svetlosti, dopustila mi je da joj skratim kosu i napravim frizuru - ona mi zaista veruje.

 

Ništa ne može da se meri sa razgovorom koji vodite sa detetom. Najsnažnija osećanja koja sam ikada iskusila jesu ona koja osećam kada moja deca gledaju u mene i način na koji to rade. Kada postanete majka to vam omogućava da posmatrate život iz drugačije perspektive, kao da ste dete ponovo. Čak se i vaša veza sa prirodom menja; kao da posmatrate drvo nekim novim očima.

 

Svakog dana i svake godine, upoznajete sebe bolje, ali nikada ni približno da saznate sve misterije u vezi sebe. Ponekad, nakon nekog bolnog iskustva u životu, sagledaćete taj period sa udaljenosti iz potpuno druge perspektive i uspomena na i uspomenu na taj događaj posmatraćete sa prijateljskom naklonošću.

 

Starenje je nešto vredno slavlja. Kada god bi me pitali 'kako se osećam povodm starenja', preskočila bih odgovor. Kako vas neko to uopšte može pitati kada imate 25? Postoje samo dobre stvari u vezi starenja. Mi u Španiji tako gledamo na ovu večitu temu."

 

Nikada previše puta ne možete reći "hvala". Zahvalnost će vam uvek doneti dobre stvari.

 

Posedujem neke fantastične fotografije, koje niko nikada nije video. Kada sam prvi put videla spot Majkla Džeksona 'The way you make me feel' iz 1987., bila sam potpuno oduševljena izgledom devojke u spotu i želela sam da izgledam poput nje. To je period kada sam nosila najluđi minival koji možete zamisliti.

foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker