O SVEMU SA FATALNOM ŠPANJOLKOM

Neobični detalji iz života Penelope Kruz: Posedujem fantastične fotografije koje niko nikada nije video! (FOTO)

0
Četrdesettrogodišnja evropska i svetska glumica uspešnu karijeru započela još kao tinejdžerka, sa svega 15 godina...

 

Otišla u Ameriku sa povratnom kartom!

foto: Profimedia

Kao deca, moja sestra Monika i ja zaključavale smo se u kupatilo sa modnim magazinima i crtale. Ne smatram da sam ekspert na polju dizajna, ali trudimo se.

 

Izdržati čitav mesec sa primanjima koje su imali moji roditelji, bio je vrlo težak posao za njih. Posedovali smo samo ono osnovno, ali mi je u isto vreme pruženo toliko ljubavi da sam vrlo zahvalana za odrastanje kakvo sam imala.

 

Otišla sam u Ameriku sa povratnom kartom. Mislila sam da ću se zadržati svega tri meseca, koliko je trajalo snimanje The High-Lo Country. Međutim, ponuđena odmah mi je ponuđena i sledeća uloga.

 

Volim svoju zemlju, Španiju, i izabrala sam da živim tu, ali uvek sam se osećala kao građanin sveta.

foto: Profimedia

Strah od straha, ono je što vas u najvećoj meri može paralisati. Strah je naš najgori neprijatelj. To je osećanje koje može utiacti na najrazličitiji spektar odluka, te se uvek borim protiv njega, da me ne lliši slobode koju posedujem.


Penelope Kruz: Havijeru sve piše na licu

 

Nosim očev prsten. Imala sam prsten moje bake, koji sam uvek nosila, ali su mi ga ukrali, a to je parče nakita koje ne možete zameniti ni sa jednim drugim...

 

Čula sam toliko priča o sebi kada sam bila dete i o tome koliko sam nevaljala bila, tako da mislim kako u tome ima neke istine.

makonda-tracker