INTERVJU

Lepa Brena: Volim da eksperimentišem

0
Folk diva Lepa Brena dobila je Nagradu za modni izazov, a svojom pojavom na crvenom tepihu potvrdila je da ima istančan ukus i da je priznanje i ovog puta otišlo u prave ruke
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Na žurki povodom jedanaestog rođendana magazina Story, Lepa Brena odlično se provela, pevala je i igrala na podijumu i uživala u svakom trenutku. Samo nekoliko dana nakon proslave u hotelu Metropol Palace otputovala je u Sarajevo gde je dobila nagradu za životno delo.

 

- Story je vrlo popularan časopis kako kod čitalačke publike, tako i kod poznatih ličnosti. A pravite i dobre žurke! (smeh) Ovoga puta, napravili ste jednu elegantnu priču i prijatnu atmosferu, punu prefinjenosti, u kojoj smo svi uživali.

 

Story: Kako biste opisali saradnju s našim magazinom tokom protekle decenije?

 

- Vaš magazin profilisan je kao priča o poznatima, kroz prizmu zanimljivosti, umerene intrigantnosti i nadasve profesionalizma. Sa Storyjem od prvog dana odlično sarađujem i imali ste uvek ekskluzivne priče ili barem najaktuelnije u tom trenutku.

 

Popularni pevač se spremio za nastup, a onda je usledilo nešto neočekivano: Lepa Brena iznenadila i kolegu i publiku na sceni! (VIDEO)
 

Story: Dobitnica ste Storyjeve Nagrade za modni izazov. Koliko vam ovo priznanje znači?

 

- Mnogo mi znači, jer tokom cele karijere zapravo eksperimentišem s modom, nakitom, asesoarima. Nikada se nisam plašila da ponesem nešto što mi se dopada, a drugačije je od trendova. Upravo zato ova nagrada otišla je u prave ruke. A potrudila sam se i vizuelno da te večeri dočaram svoju modnu smelost.

 

Lepa Brena: Nikad nisam sumnjala u sebe

 

Story: Dan nakon naše žurke, u Sarajevu ste dobili priznanje za životno delo, koliko vam ono znači?

 

- Nagradu sam dobila 20. oktobra, kada je i održan koncert u Zetri. Meni je to prva nagrada te vrste u životu i karijeri i, kao takva, veoma mi je draga i imponuje mi. Mogu da kažem da sam počastvovana i da sam zahvalna do kraja života, jer kada imate karijeru koja je ovenčana ovakvom titulom, to znači da ste se imali zašto i roditi.

 

Story: S kojim naslovom biste voleli da izađe vaša sledeća naslovnica magazina Story?

 

- To ipak prepuštam vama! (smeh) Naslove mojim intervjuima uvek su davali vrsni novinari, koji su iz razgovora i povoda izvlačili srž. Nekada su to bili nazivi mojih pesama, nekada neke moje simpatične izjave, ali zahvaljujući komplementarnoj saradnji sa sedmom silom, Lepa Brena uvek je imala vrlo lepe intervjue.

 

makonda-tracker